Haberler

Cemal Aydın'dan "Hodri Meydan"

Eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, "Cemal Aydın'ın varlığı başta sayın Melih Gökçek olmak üzere bazı çevreleri rahatsız ediyor ise ben ve sözüm geçen üyeler Ankaragücü'nden ayrılıyoruz" dedi.

Eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün 95 milyon liralık borcunun bulunduğunu ve tüm gelirlerinin hacizli olduğunu kaydetti. Kulübün zor günler geçirmesinde Ahmet Gökçek yönetiminin yaptığı "haciz kuşatmasının" etkili olduğunu savunan Aydın, şunları kaydetti:

"MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün, 14 Ocak tarihinde yapılması gereken genel kurulu yeni bir heyet oluşturulamaması nedeniyle yapılamamış, 21 Ocak tarihine ertelenmiştir. Oluşan şartlar ve yapılan baskılar nedeniyle olağan genel kurulun bu tarihte de ifa edilmesi şimdilik mümkün görülmemektedir. Genel kurul öncesi oluşması muhtemel tüm oluşumlar ne yazık ki sayın belediye başkanının bizzat kendisi tarafından uygulanan yöntemlerle engellenmektedir. Bu engellemeler artık taciz aşamasına varmıştır. Amaç kimsenin göreve talip olmaması ve 102 yıllık bir spor kulübünün yok edilmesinin sağlanmasıdır. Bu görüş bizim yorumumuz olmayıp sayın başkanın yazılı ve görsel basında ki ifadelerinde altı çizilerek ifade edilmiştir."

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın kulüpteki yaşanan zorluklara ilişkin yaklaşımının umut verici ve moral kaynağı olduğunu kaydeden Aydın, "Bazı taraftar ve camianın cüzi bir kesiminin bu olumlu yaklaşımdan heyecanlanarak katkıları da gurur vericidir. Ancak böyle bir büyük kulüp için bunlar kafi olamamaktadır." dedi.

Kulübe 500 bin liralık nakdi yardımda bulunduğunu belirten Aydın, "Cemal Aydın'ın varlığı başta sayın Melih Gökçek olmak üzere bazı çevreleri rahatsız ediyor ise ben ve sözüm geçen üyeler Ankaragücü'nden ayrılıyoruz. Sayın Gökçek meydan sizin, siz de şaibe taşıyan kulüp alacaklarından vazgeçtiğinizi yazılı ve görsel basına açıklayınız. Hodri Meydan" ifadelerini kullandı.

- ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Gökçek Melih Gökçek Cemal Aydın Ankaragücü Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title