Haberler

Cas'ın Fenerbahçe Kararı

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Eyüboğlu: "106 yıllık kulübün yaşadığı en acı günlerden birisi bugün" "Yönetim kurulunun şapkayı önüne koyup kongre kararı alması gerektiğini düşünüyorum"

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Rahmi Eyüboğlu, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) , sarı-lacivertli takımın Avrupa kupalarından 2 yıl men kararını onamasıyla ilgili, "106 yıllık kulübün yaşadığı en acı günlerden birisi bugün" dedi.

CAS kararıyla ilgili AA muhabirinin sorusu üzerine değerlendirme yapan Eyüboğlu, artık kulüp yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alması gerektiğini savundu.

Eyüboğlu'nun ifadeleri şöyle:

"Ne denilebilir ki? 106 yıllık kulübün yaşadığı en acı günlerden birisi bugün. Bazı yaşadığımız olayların gerçek olduğunun cevabı bu 2 yıl ceza. Zor bir dönemece giriyoruz. Yönetim kurulunun şapkayı önüne koyup kongre kararı alması gerektiğini düşünüyorum. Tahmin ediyorum bu yönde de bir çalışma yapıyorlar. Uzun zamandır kongre lafları kulübün içinde dolaşıyor. Hepimiz için üzücü bir durum." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Bedri Rahmi Eyüboğlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title