Haberler

Buz Gibi Havada Yapılan Koşu Öğrencileri Dondurdu!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Eksi 2 Derecede Yapılan Büyük Atatürk Koşusuna Katılan Öğrenciler Soğuk Hava Nedeniyle Zor Anlar Yaşadı. Soğuktan Etkilenen Öğrenciler Göz Yaşlarına Boğulurken Bazı Öğrenciler İse Baygınlık Geçirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde eksi 2 derecede yapılan Büyük Atatürk koşusuna katılan öğrenciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Soğuktan etkilenen öğrenciler göz yaşlarına boğulurken bazı öğrenciler ise baygınlık geçirdi.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Büyük Atatürk koşusuna katılan 215 İlköğretim ve Lise öğrencisi yaş kategorilerine göre belirlenen bin 200 bin 500, 3 bin ve 5 bin metre koşusunda birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya yarıştılar.

Anıt Parka kadar süren yarışta, hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düşmesi nedeniyle şort ve tişörtlerle yarışan öğrenciler zor anlar yaşadı. Soğuk hava nedeniyle üşüyen öğrenciler göz yaşlarına boğulurken, bazı öğrenciler ise baygınlık geçirdi. Bayılan iki öğrenci ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Koşu sonrası dereceye giren öğrencilere ise madalya verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title