Haberler

Brezilya Teknik Direktörü Dunga, Felipe Melo'yu Kadroya Almadı

Güncelleme:

Brezilya Teknik Direktörü Dunga, Kolombiya ve Ekvador'la yapılacak maçların kadrolarını belirledi, Melo ve Fred'i kadroya almadı.

Brezilya Milli Takımı'nın Kolombiya ve Ekvador ile oynacağı karşılaşmaların kadrosu açıklandı. Luis Felipe Scolari'nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen teknik direktör Dunga, yeni göreviyle birlikte ilk kadrosunu da belirledi.

MELO KESİK YEDİ

Tecrübeli hoca, Galatasaraylı Felipe Melo'ya kadrosunda yer vermezken Liverpool'un genç yıldızı Coutinho milli forma giyme şansını yakaladı.

FRED KADRO DIŞI

2014 Dünya Kupası'nda eleştiri oklarının hedefi olan forvet Fred'i kadroya almayan Dunga, başarılı futbolcunun yerine Atletico Mineiro'dan Tardelli'yi davet etti.

İşte Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu;

Kaleci: Jefferson (Botafogo), Rafael (Napoli)

Savunma: Danilo, Maicon, Filipe Luis, Alex Sandro, David Luiz, Marquinhos, Gil, Miranda

Orta saha: Luis Gustavo, Elias, Fernandinho, Ramires, Oscar, Everton Ribeiro, Willian, Coutinho, Goulart

Forvet: Neymar, Hulk, Tardelli

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Frederico Chaves Guedes Felipe Melo Kolombiya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

hasan:

dunganın takımıda 8 yer gelir melo gib adammı var elinde mal yıllar yılı alex gibi adamı kadroya almadı bunlar sadece türkiyede oynuyorlar diye

2
3
yanıtYanıtla
ASLAN BEYalone_murat_1997@hotmail.com:

Ya ne saçmalıyon be kardeşim ona bakarsan Wesley sneijder niye milli takımda oynaya biliyor ?????????????

yanıt0
yanıt0
krallmk@xx.com:

ASLAN BEY iyi olduğu için oda soru mu melo dengesiz bir anda parlayan oyuncu her an takımı eksik bırakabilir

yanıt0
yanıt0
AS O1 ADANALI:

NEYMAL HANİ SAKAT DEĞİLMİY Dİ? YOKSA ALMANYA DAN TARİHİ FARKI YEMEMEK İÇİN YAPILAN POLİM MİYDİ

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title