Haberler

    Bir Tek Melli!

    Melli, 28 sayıyla maçın en skoreri olmasına karşın galibiyete yetmedi. Obradovic’in takımında Vesely faul problemleriyle, rotasyon oyuncuları da üretkenliği sağlayamayınca sıkıntı çekildi.

    Real Madrid'e finalde boyun eğen Fenerbahçe Doğuş'ta kadro ve rotasyon sıkıntısı baş gösterdi. Maç boyunca istenen oyun oynanamazken, özellikle kadroda bazı isimler hayal kırıklığı yarattı.

    Sarı-lacivertli ekipte bir tek Nicollo Melli, ön plana çıktı. İtalyan yıldız, 28 sayıyla sahanın en skorer oyuncusu olmayı başardı. Ancak Melli'nin çabası tek başına skoru değiştirmeye yetmedi.

    Özellikle Jan Vesely'nin faul problemleri çekmesi ve sayı üretememesi büyük sıkıntı çıkardı. Ayrıca rotasyondaki isimler Guduric, Thompson ve Nunnally'nin hiç sayı atamaması adeta mağlubiyete davetiye çıkardı.

    Ayrıca Sloukas, Datome ve Bobby Dixon da istenen sayı düzeyine ulaşamadı. Wanamaker'ın özellikle 3. periyottaki çabaları da sınırlı kaldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Real Madrid Jan Vesely Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Bakmadan Geçme

    19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
    Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title