Haberler

Beşiktaş, Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına antrenmanla başladı. Al Musrati, eşinin doğumu için Portekiz'e gittiği için idmanda yer almadı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-beyazlılarda eşinin doğumu için Portekiz'e giden Al Musrati, idmanda yer almadı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fernando Santos'un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Siyah-beyazlılar, idmana iki grup halinde başladı. İlk grup sahada; ısınma koşuları, 5'e 2 ve pas çalışması yaptı. İkinci grup ise U19 takımıyla hazırlık maçı oynayarak günü tamamladı.

Beşiktaş, Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına yarın saat 11.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Gaziantep Beşiktaş Trendyol Portekiz Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title