Haberler

Aziz Yıldırım'ın Hedef Aldığı Ekizoğlu da Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafların sızdırılmasında suçladığı Mutlu Ekizoğlu, "şikede kumpas" operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY "Şikede kumpas" soruşturması soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde "terör örgütü kurmak", "terör örgütüne üye olmak", "yasa dışı dinleme" gibi iddialara yönelik 6'sı tutuklu 64 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Dönemin emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu da soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Yürüttüğü şike operasyonu sebebiyle Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çeken Mutlu Ekizoğlu, Tahşiyecilere kumpas soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ancak daha sonra İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından meslekten ihraç edilmişti.

AZİZ YILDIRIM: FOTOĞRAFLARI O SIZDIRDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafların basına sızdırılmasında Ekizoğlu'nu suçlamış, Habertürk'e verdiği röportajda "Onu Fenerbahçe'ye ben üye yaptım, şimdi de Disiplin Kurulu'na verdim." demişti.

HSYK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Şike Davası'na bakan hakim ve savcılar için inceleme başlatmıştı. Şike Davası'nın hakimi Mehmet Ekinci ve savcısı Mehmet Berk, ise Selam Tevhid soruşturmasında, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında görevden uzaklaştırılmışlardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (Atalanta-Bayer Leverkusen) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 22 Mayıs EXXEN spor canlı izle! KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN FULL İZLE! #127909 Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragman tek parça izle! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127902 SURVİVOR 2024 ÖZGÜR TETİK KİMDİR? Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? 22-23 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kong: Kafatası Adası filmi oyuncuları kim? Kong: Kafatası Adası filmi konusu, oyuncuları ve Kong: Kafatası Adası özeti! Kara Ağaç Destanı bitti mi, final mi yaptı? SON DAKİKA: 36 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI! #129658 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları belli oldu mu? 22-23 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İngiltere erken seçime mi gidiyor? İngiltere seçimleri ne zaman? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 22 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 22 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 22 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? X temsilcisi kim oldu? X Türkiye'ye temsilci atadı 23 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 22 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500

Yorumlar (21)

gs 31:

sıkecı azızo herkesı karalama

11
14
yanıtYanıtla
adalet ve ....:

paranın olduğu yerde adalet olmadığını bir kez daha görmüş olduk.

20
2
yanıtYanıtla
Dep dep Lİ:

Ey yuce Turk polisi poliinize sahip cikinPisirik pisirik durmayin Sikeci azizin parasi varsa sisinde İmaniniz var

5
14
yanıtYanıtla
karadır kara:

bu adam suçlu ama aziz yıldırım bu adamdan dahada suçlu azizin yapmadığı şike yoktur

10
8
yanıtYanıtla
koska:

ne kadar sevimsiz bir insan deli oluyorum bu adama

10
6
yanıtYanıtla
ha ha ha:

parelelci olduğu tipinden belli. . parelel gazetelere her gün el altından yalan haber servis ediyodu bu ve bunun gibi sahte polisler. .

10
5
yanıtYanıtla
21.YY''IN EN BÜYÜK DÜŞÜNÜRÜ:

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİM: Paralel yapının korkunç gücü ihaneti pisliği her gün biraz daha açığa çıkıyor

12
2
yanıtYanıtla
gaplan:

türkiye kendisi osmanlı devletine paralel kurulmuş, merdivenaltı devlet

3
8
yanıtYanıtla
Zeki:

''Fakirin Çilesi Ölünce; Türk futbolunun çilesi de, Aziz gidince biter. . . Artık yaşlandı, gençlerin önüne taş koymamalı. .

8
1
yanıtYanıtla
kemal:

''şike yaptıysam fenr için yaptım'' dimi aziz

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title