Haberler

Asfalt ağladı! Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Çanakkale Köprüsü'nden rüzgar gibi geçti

Güncelleme:

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu ile 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılış öncesi gösteri yaptı. Sofuoğlu, dünyanın en hızlı motorları arasında gösterilen Kawaski H2R'de, Razgatlıoğlu ise Ferrari'nin en hızlı arabası olarak nitelendirilen SF90 aracında geçişi gerçekleştirdi.

2017 yılında yapımına başlayan 1915 Çanakkale Köprüsü, Çanakkale zaferinin 107. yıldönümde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile gerçekleşecek olan bir törenle hizmete başlayacak. Lapseki ile Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen ve Marmara Bölgesi'nin beşinci asma köprüsü olacak yapı, dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Asfalt ağladı! Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Çanakkale Köprüsü'nden rüzgar gibi geçti

KENAN SOFUOĞLU VE TOPRAK RAZGATLIOĞLU ŞOV YAPTI

2 bin 23 metre orta açıklık ve 770'er metre yan açıklıkları ile 3 bin 563 metre uzunluğunda olan, 365 ve 680 metrelik viyadükleri ile birlikte toplam geçiş uzunluğu 4 bin 608 metreye ulaşan köprüde özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye'nin önde gelen sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu köprüden geçiş yaptı.

Asfalt ağladı! Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Çanakkale Köprüsü'nden rüzgar gibi geçti

EN HIZLILARI

Milli Takımlar Kaptanı Kenansofuoğlu ve Superbike Dünya Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, özel şov yaptı. Sofuoğlu dünyanın en hızlı motorları arasında gösterilen Kawaski H2R'de, Razgatlıoğlu da Ferrari'nin şu ana kadar yapılmış olan en hızlı arabası SF90 ile geçiş yaptı. Milliler o anları 'Ecdada Saygı' ve 'Geleceğe Armağan' mesajlarıyla sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Asfalt ağladı! Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Çanakkale Köprüsü'nden rüzgar gibi geçti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Toprak Razgatlıoğlu Kenan Sofuoğlu Çanakkale Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (4)

erman genç :

Ecdada ve Millete ne gibi faydası var sizin bu Şovunuzun her sene anlamıyorum, Evinizden Dua yollasanız daha makbule geçer,, Saygıymış saygısızlığın daniskası yaptığınız..!

34
56
yanıtYanıtla
Oguz Turker:

Akpnin oligarklarıda bunlar

43
45
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

bedava mı geçtiler? bize kesmesinler faturasını?

5
4
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

Vatan evlatlari iste, Allah basarilarinizi daim etsin.... vatana millete 3 kurus faydasi olmayanlarda parti tartismasina cevirmis yorumlari ne nefretmis be sizdekide.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title