Haberler

Anadolu Efes-Barcelona Maçından Notlar

THY Avrupa Ligi'ndeki 250. maçı için özel bir logo hazırlayan ve özel maç biletleri basan Anadolu Efes, bu tarihi gecede başarılı oyuncularını ödüllendirdi.

Barcelona ile oynanan THY Avrupa Ligi'ndeki 250. maç için özel bir logo hazırlayan ve özel maç biletleri basan Anadolu Efes, bu tarihi gecede başarılı oyuncularını ödüllendirdi.

Ocak ayı içerisinde Avrupa Ligi'ndeki 200. maçına çıkan ve bunu gerçekleştiren ilk Türk basketbolcu olan Kerem Gönlüm ile Barcelona maçıyla birlikte Avrupa Ligi'ndeki 100. maçını oynayan Semih Erden'e karşılaşma öncesinde ödül verildi. Ayrıca iki takımın kaptanları Kerem Gönlüm ve Juan Carlos Navarro da birbirlerine plaket takdim etti.

Karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları ısınırken saha ortasında sergilenen bateri şovu taraftarlardan büyük beğeni topladı.

Lacivert-beyazlılar, 37 yıllık tarihindeki ulusal ve uluslararası başarılarına, Barcelona sınavıyla birlikte Avrupa Ligi'nde 250 maç oynayan ilk Türk takımı unvanını da ekledi.

Profesyonel spor dalları içinde Türkiye'yi Avrupa kupalarında en çok temsil eden takımlardan birisi olan Anadolu Efes, Avrupa Ligi tarihinde Barcelona, Laboral Kutxa, Olympiakos, CSKA Moskova, Panathinaikos ve Maccabi Electra'nın ardından bu başarıya ulaşan 7. ekip oldu.

Ayrıca Anadolu Efes, Barcelona karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 498. karşılaşmasına çıktı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Anadolu Efes Kerem Gönlüm Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title