Haberler

Ali Koç, Fenerbahçe'ye Başkan Olması Halinde İki Dünya Yıldızı Getirecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklayan Ali Koç, seçilmesi halinde Mesut Özil ve Emre Can'ı takıma katacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün mayıs ayında yapılacak kongresinde Aziz Yıldırım ile Ali Koç kıyasıya bir yarış içinde olacak.

Sarı-lacivertlilerin kongre kulislerine Almanlar da dahil oldu. Sky Moderator isimli programın sunucusu Thomas Trukesitz ise bomba bir iddia ortaya attı. Trukesitz, adaylardan Ali Koç'un seçilmesi halinde Arsenal'le sözleşmesi biten Mesut Özil ile Liverpool'dan Emre Can'ı transfer etmek istediğini duyurdu.

Mesut Özil'in adı birçok dünya devi ile anılırken, Emre Can'ın da Juventus'a gideceği öne sürülüyor. Her iki yıldızın da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

NİŞANLISI İSPANYA'YI İSTİYOR

Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe ise İspanya'da yaşamak istiyor. Geçtiğimiz günlerde çok kısa bir tatil için İspanya'ya Amine Gülşe ile birlikte giden Mesut Özil'in burada ev baktığı iddia edildi. Bu iddiaların Barcelona'nın yıldız futbolcu ile yakından ilgilenmesiyle de ilgisi var.

TÜRKİYE GÜZELİ SEÇİLMİŞTİ

Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşe ile 2018 yılı içinde evlenmeyi planlıyor. Türkiye, Amine Gülşe'yi 2014 yılında Türkiye güzeli seçildiğinde tanımıştı. Amine Gülşe'nin Mesut Özil'i İspanya'da yaşamak için ikna etmeye çalıştığı iddiası Fenerbahçe'nin transfer girişiminde aşması gereken bir engel. Ancak F.Bahçe çok ciddi bir teklifle gitmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mesut Özil Emre Can İspanya Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

zigmo:

Ömer Koç kadar olamadı bu adam Mustafa Koç gibi hiç olamaz. İşi gücü boş işler. Git tesis kur kardeşim ne işin var kulüp başkanlığında?

3
16
yanıtYanıtla
adonis:

Yok artık amma salladınız. Mesur Özil bile imkansız ama oldu diyelim bir ihtimal emre can mğmkün değil 23 yaşında liverpool''da oynayan bir adamı hiçbir şey türkiye''ye getiremez zaten ali koç''un bile parası buna yetmez. kaldı ki ali koç servetini fenerbahçe ye verecek değil buna ailesi de izin vermez fifa da izin vermez. gelirse fenere faydalı olur ama bu fayda kurumsallık aöısından olur yoksa cebinden para vererek değil. ama bence kazanamaz zaten aziz karşısında şansı yok.

8
10
yanıtYanıtla
SER46:

DEVİR DEĞİŞTİ ARTIK YOK ÖYLE ONU GETİRCEM BUNU GETİRCEM. . . ESKİDENDİ O. . .

13
5
yanıtYanıtla
Fevzi Karakaya:

Helal sana Ali Başkan zaten senden başkasına yakışmaz

4
8
yanıtYanıtla
Ali Başkan:

sağol canm

yanıt7
yanıt2
Aykut yıldızkıskanır:

Aykut by takımda olduğu sürece messi''yi de getirseniz faydası olmaz. Aykut yıldızları hem kıskanıyor hemde yıldızlara göre oyun kurma becerisi gösteremiyor. Öncelikle iyi bir teknik direktör gerekli

6
3
yanıtYanıtla
Realist:

Ali Koç’u başkan olarak görmek istiyorum. Fenerime çok yakışacaksın o maviş gözlerin, koyu sarı saçlarınla. Kalp.

5
2
yanıtYanıtla
avrupa:

yine yaziyorum bu adam aslaa FB baskani olmamali asla asla !!! divan oteli daha unutmadik!bu sahsin FB baskanliginda israri ve maksadi nedir?? kotu niyetli kitleleri manupule etmenin acaba en iyi yolumu????

3
4
yanıtYanıtla
devran:

lan naptı adam biber gazından etkilenen vatandaşları otele aldı ne var bunda yobaz

yanıt0
yanıt1
Dünya starları:

İnşallah Tom Cruise ve Jony Deep i getirir

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title