Haberler

Spor Kompleksi ve Çevre Düzenleme Proje Yarışması

Aksaray Belediyesi "TOKİ Spor Kompleksi ve Çevre Düzenleme Tasarım Proje Yarışması" düzenleniyor.

Aksaray Belediyesi "TOKİ Spor Kompleksi ve Çevre Düzenleme Tasarım Proje Yarışması" düzenleniyor.

Zinciriye Medresesi'nde yarışmaya ilişkin yapılan ön hazırlık toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Dülgerler, Prof. Dr. Hasan Şener, Prof. Dr. Oğuz Yılmaz, Prof. Dr. Kerim Çınar, Peyzaj Mimarı Selami Demiralp, Aksaray Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Yardımlı, Danışma Jüri Üyesi Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi Park Bahçe Müdürü Cemil Bektaş ile teknik elemanlar katıldı.

Nuri Dülgerler, Belediye'nin Yunus Emre Mahallesi yakınındaki TOKİ bölgesinde yapacağı spor kompleksi ve büyük bir alan içerisindeki park için proje yarışması organize edileceğini ifade etti.

Yarışmanın jürisini ve bir ön program oluşturduktan sonra duyuru yapacaklarını dile getiren Dülgerler, "Elde edilen projelerle Aksaray'a güzel bir spor tesisi ve çevresinin peyzaj düzenlemesi ile iyi bir kompleks kazandırmaya çalışacağız. Toplantının esası bu çerçevede. Dolayısıyla bize bu konuda gerek jüri üyesi olarak gerekse diğer noktalarda destek veren tüm hocalarımıza ve arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Ersin Altınsoy

Yayıncı: Murat Aslan - AKSARAY

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title