Haberler

SP Gençlik Reyhanlı Ziyaret Toplantı

Güncelleme:

Saadet Partisi Hatay İl Gençlik Kolları, Reyhanlı İlçe Gençlik Kollarını ziyaretti etti.

Reyhanlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çalışkan ve teşkilat üyeleriyle yapılan ziyaretten sonra "Manevi Tahribatlar ve Sorumluluklarımız" konulu bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Saadet Partisi Reyhanlı ilçe başkanı İbrahim Göçmez, 24. dönem Milletvekili adayı Mehmet Ayaz, Din Bir Sen İl Başkanı Yahya Atçılı ve Anadolu gençlik derneği Reyhanlı Temsilcisi Zabit Çelik'te katıldı.

Coşkulu geçen toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Aksoy; "Bu dünyaya niçin geldiğimizin şuuru içerisinde kendimize, ailemize, çevremize, ülkemize ve sıkıntı içerisinde bulunan tüm dünyadaki kardeşlerimize karşı sorumluluğumuzun bilinci ile çalışmalarımızın karşılığını Cenabı Haktan bekleyerek yapmalıyız. Zaman dünya'ya dört elle sarılıp hiç ölmeyecek, hesaba çekilmeyecekmişiz gibi çalışma zamanı değil. Zaman yüz yıllardır dünyayı sömüren, kan gölüne çeviren, gözyaşı akıtan zalimlere ırkçı emperyalizme karşı hakkı haykırma zamanıdır. Bütün bunlardan dolayıdır ki her zamankinden daha heyecanlı ve dinamik olmak zorundayız.

Neyi temsil ettiğimizi iyi bilmeliyiz. Biz Milli görüşü temsil ediyoruz. Milli Görüş, Hakkı üstün tutan zihniyettir. Rabbim Bu davada ayaklarımızı sabit kılsın'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çalışkan Reyhanlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title