Haberler

Soylu Al Kılıçdaroğlu'nu Gel, Sana Bu Kaseti Kim Yaptı Bir Gösterelim

* İçişleri Bakanı Süleyman Soylu," Baykal'a sahip çıkıyorum.

* İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

" Baykal'a sahip çıkıyorum. Diyorum ki, 'Al Kılıçdaroğlu'nu gel', 'sana bu kaseti kim yaptı bir gösterelim'

" Tankın üzerine çıkacakmış. Evet oyuncak bir tank arabası gönderelim de onun üzerine çıkıversin"

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tuzla'da konuştu.

Tuzla Sahilde toplananlara seslenen Soylu'nun hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykan vardı.

"OYUNCAK BİR TANK ARABASI GÖNDERELİM DE ONUN ÜZERİNE ÇIKIVERSİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu için söylediği, '5 tane keçiyi versen kaybeder' sözlerini hatırlatan Soylu, " Vatandaşın birisi Muğla'da dedi ki, 'Cumhurbaşkanımız doğruyu söylüyor ama birşey ilave edeceğim' dedi. Dedi ki 'ben keçileri iyi tanıtırım'.'Keçiler kendini kaybetmez' dedi. 'Bu kendini kaybeder' dedi. Nasıl kaybetti kendini 15 Temmuz akşamı, ey gidi ey. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Tankın üzerine çıkacakmış. Evet oyuncak bir tank arabası gönderelim de onun üzerine çıkıversin. Onun için yürek ister. Onun için memleket sevgisi ister. Onun için cesaret ister. Onun için Tayyip Erdoğan gibi, F16'lar havadayken Allah'a teslim olmak, milletiyle beraber olmak ister. Sen kim sin ? İşin gücün bu milleti ayırmak. İşin gücün bu ülkenin fay hatları üzerinden siyaset yapmak. İşin gücün, bu milleti tehdit etmek. İşin gücün, bu milleti zayıflatmak. İşin gücün başkasına servis yapmak Kılıçdaroğlu. Millete servis yap, millete" diye konuştu.

BAYKAL'A DA SERT ELEŞTİRİLER

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a da tepki gösteren Soylu, "Bazen hepimizin saf tarafı tutar ya. Ben de Baykal'a sahip çıkıyorum. Diyorum ki, al Kılıçdaroğlu'nu gel, sana bu kaseti kim yaptı bir gösterelim. Bizimkisi ona sahip çıkmak. O bizim için ne diyor; Hayır çıktığı zaman düşmanı denize döktüğümüz gibi sevineceğim. Yazık ya. Bunca yaşa gelmişsiniz. Yani şurada bir tane genel başkanlık koltuğu var. Onu kaybetmişsin. Onun hırsıyla tekrar onu alabilir miyim diye, bizi düşmandan daha öte görmenin bir anlamı var mı Baykal. Senin yaptığın numaraları çok iyi biliyoruz biz. Ama ayıptır. Hiç olmazsa bu işin jübilesini yaparken, bu ülkedeki insanların kalbini kırmadan yap. Ben düşmanım, buradaki arkadaşlarım düşman ha. Sen bu ülkeye ne çaktın ya? Ne yaptın bu ülkeye ne ' Nasıl siyasetten tasfiye olduğun belli. Onu bile, yürekli olarak Kılıçdaroğlu'ndan hesabını soramıyorsun. Kendin Tayyip Erdoğan'la aşık atmaya çalışıyorsun. Marmaray mı yaptığın bu ülkeye ' Avrasya mı yaptın bu ülkeye?" diye konuştu.

" KANDİL'DEKİ İTLERE SESLENİYORUZ..."

Terörün belini kıracaklarını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " O ahlaksızlar bu ülkeye çektirdikleri bütün acıların tek tek hesabını verecekler. Bir taraftan jandarmamız, bir taraftan askerimiz. Bir taraftan korucumuz. Bir taraftan polisimiz. Hep birlikte büyük bir mücadeleyi ortaya koyuyoruz. Bilmenizi istiyorum. Bu ülkede bunlara yapacaklarımızı göreceksiniz. Zannetmesinler, sadece 780 bin kilometrekare içerisinde değil. Buradan o Kandil'deki itlere sesleniyoruz. Canınızın kıymetini biliyorsanız oradan sıvışın. Bir çoğunuzun oradan kaçtığını biliyoruz. Nerde olursanız olun gökkubbeyi başınıza yıkacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Deniz Baykal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title