Haberler

Engelli Genç, Burnuyla Sosyal Medyayı Takip Ediyor

Güncelleme:

Sosyal medya hayranı 35 yaşındaki Niyazi Kıratlı, engeli nedeniyle ellerini kullanamadığı için, sosyal medyayı burnuyla takip ediyor. Niyazi'nin en büyük isteği ise Esra Erol'la tanışmak.

Manisa'da bedensel engeli nedeniyle ellerini ve ayaklarını kullanamayan 35 yaşındaki Niyazi Kıratlı, çok sevdiği sosyal medyayı burnuyla kullandığı tablet ve telefonundan takip ediyor. Bedensel engelli Niyazi'nin en büyük isteği ise televizyon programcısı Esra Erol'la tanışmak.

BURNUYLA BEĞENİ YAPIP, YORUM YAZIYOR

Henüz 9 aylıkken kalça çıkığı rahatsızlığıyla götürüldüğü hastanede çocuk felci teşhisi konulan Niyazi Kıratlı, azmiyle tüm insanlığa örnek oluyor. Ailesi ile birlikte Manisa'nın Yunusemre ilçesinde ikamet eden Niyazi, günlük yaşamında teknolojiyi çok aktif kullanıyor. Kendi adına sosyal medya hesapları bulunan ve hesaplarını aktif şekilde kullanan Niyazi, ellerini ve ayaklarını kullanamadığı için takipçilerinin durumlarını burnu ile beğenip onlara yorumlar yazıyor.

DOKTORLARA GÖTÜRDÜK, BİR FAYDA GÖREMEDİK

Oğlunun konuşamadığını, ellerini ve ayaklarını kullanamadığını fakat sağlıklı insanlar gibi duygu, düşünce ve isteklerini çevresindekilere yazarak rahatça anlatabildiğini kaydeden Zehra Kıratlı, "Niyazi çocuk felci dedi doktorlar. 9 aylıkken bir kalça çıkığı oldu. Ondan sonra da çocuk felci dediler. Havale geçirdi dediler. Öyle çok götürdük doktorlara bir faydasını göremedik ama buna da çok şükür" dedi.

EN BÜYÜK İSTEĞİ ESRA EROL'LA TANIŞMAK

Niyazi'nin televizyon programcısı Esra Erol hayranı olduğunu ve her gün televizyonda izlediğini söyleyen anne Kıratlı, en büyük hayalinin de Esra Erol'la tanışmak olduğunu söyledi. Niyazi'nin ayrıca reklam ve tanıtım işi istediğini sözlerine ekleyen anne Kıratlı, "Okula gidiyordu. Okulda yapamadı. Tablet istedi. Tablet aldık. İnternet istedi. İnternet de bağlattık. Ondan sonra da kendisi yazmaya başladı. Akrabalarına reklam işi yaptı. Esra Erol'la görüşmek istiyormuş. Reklam işi için iş istiyor. Güzel bir tablet istiyor. 'Bana bir reklam işi versinler. Ben o kişinin tanıtımını yapayım' diyor" dedi.

BÜYÜK EKRANLI TABLET İSTİYOR

Niyazi, burnuyla kullandığı tabletiyle akrabalarına da cüzi bir ücret karşılığında sosyal medya için slayt gösterileri ve videolu tanıtım filmleri hazırlıyor. Niyazi, ayrıca severek yaptığı reklamcılık işleri için büyük ekranlı yeni bir tablet istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yunusemre Esra Erol Yaşam Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title