Haberler

Son dakika haberi | (ELAZIĞ)Elazığ polisi, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikti

Güncelleme:

Son dakika haberler... - Elazığ polisi, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikti Elazığ'da "Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe" seferberliği kapsamında başlatılan kampanya kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Elazığ ve İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin anısına binlerce fidanı...

- Elazığ polisi, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikti

ELAZIĞ - Elazığ'da "Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe" seferberliği kapsamında başlatılan kampanya kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Elazığ ve İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin anısına binlerce fidanı toprakla buluşturup, dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinesinde "Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe" seferberliği kapsamında Elazığ'da bu sene 223 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek. Elazığ Valiliği koordinesinde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kentte her gün 7 bin 700 adet fidan dikimi yapılmaya başlandı. Bugünde Orman Bölge ile İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Harput Mahallesi Göllübağ mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirildi. 24 Ocak tarihinde Elazığ'da ve geçtiğimiz günlerde İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısı başta olmak üzere 7 bin 700 adet fidan toprakla buluşturuldu. Polislerin fidanları toprakla buluşturmasının ardından İl Müftüsü Selami Aydın'da dua ettti.

Farklı tarihlerde Elazığ ve İzmir'deki depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına fidan diktiklerini dile getiren Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, "Malumunuz 1-30 Kasım arasında cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu 11 Kasım 'Bugün Fidan Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında valimizin öncülüğünde Elazığ'da her gün fidan dikim etkinlikleri yapılmaktadır. Dün kahraman sağlık çalışanları adına yapılmıştı, bugün de kahraman emniyet çalışanlarımız adına fidan dikim etkinliğimiz oldu. Biz bu etkinliği yaparken 24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen depremde ve İzmir'de hayatını kaybeden vatandaşlarımız adına da fidanların dikimlerini yaptık. İl Müftümüzün de duasıyla bunu gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, diğer protokol üyeleri, kurum, kuruluşların müdürleri ile çok sayıda polis katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Müdürlüğü Elazığ İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title