Haberler

Son dakika haberi | Bakan Karaismailoğlu, AA'nın kuruluşunun 101. yıl dönümünü kutladı

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Milletimizin yeniden uyanışına katkıda bulunmuş olan Anadolu Ajansı (AA), büyük bir hızla kalkınmaya devam etme, bölgesindeki ve dünyadaki ağırlığını her geçen gün artırma suretiyle uluslararası bir aktör haline gelen Türkiye'nin sesinin...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Milletimizin yeniden uyanışına katkıda bulunmuş olan Anadolu Ajansı (AA), büyük bir hızla kalkınmaya devam etme, bölgesindeki ve dünyadaki ağırlığını her geçen gün artırma suretiyle uluslararası bir aktör haline gelen Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında daha da önemli bir rol oynayacaktır." ifadesini kullandı.

Karaismailoğlu, AA'nın kuruluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, AA'nın, Milli Mücadele yıllarında Türk milletinin haklı davasına ve duygularına tercüman olduğunu, ülkenin kaderinin tayin edildiği bir zamanda milletin sesi haline geldiğini ve istiklal mücadelesini tüm dünyaya duyurarak uluslararası kamuoyu oluşmasını sağladığını vurgulayan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"101 yıl boyunca kazandığı tecrübe ve ilkelerinden ödün vermeden, değişen dünyayı takip ederek kendini sürekli yenileyen AA, hızlı ve tarafsız haberciliğiyle toplumumuzun güvenini kazanan köklü kuruluşlarımız arasında yer almaktadır. Son yıllarda yapmış olduğu atılımlarla da ülkemiz sınırlarını aşmış ve dünyanın sayılı haber ajansları arasındaki haklı yerini edinmiştir. AA, Türk yayın hayatında ve habercilik sektöründe, kamuoyunun bilgi edinme hakkının gerektirdiği sorumlu davranışları örnek olacak şekilde yerine getirmiştir. Dünya ve ülke çapında cereyan eden siyasi, ekonomik, ticari tüm hadiseleri, anlık, doğru ve tarafsız bir şekilde haber etmesi ve evrensel insan hakları, ulusal güvenlik ve kamu düzenini dikkate alan tutumuyla adeta bir güneş misali halkımızı aydınlatmaktadır. Canı gönülden inanıyorum ki milletimizin yeniden uyanışına katkıda bulunmuş olan AA, büyük bir hızla kalkınmaya devam etme, bölgesindeki ve dünyadaki ağırlığını her geçen gün artırma suretiyle uluslararası bir aktör haline gelen Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında daha da önemli bir rol oynayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle AA'mızın 101'inci kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutluyor, değerli mensuplarına başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Adil Karaismailoğlu Anadolu Ajansı Türkiye Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title