Haberler

Galatasaray, Evinde Konuk Ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti ve puanını 9'a çıkardı.

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Galatasaray, 90 dakika sonunda Alanyaspor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Fernando, 49. dakikada Sinan Gümüş, 54. dakikada Eren Derdiyok, 56. dakikada ve 84. dakikada Emre Akbaba, 82. dakikda Onyekuru kaydetti.

GALATASARAY HAFTAYA TRABZONSPOR'A KONUK OLACAK

Galatasaray, bu galibiyetin ardından Spor Toto Süper Ligde puanını 9'a çıkarmayı başardı. Alanyaspor ise haftayı puansız son sırada kapattı.

Galatasaray, Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Alanyaspor ise ligin 4. haftasında sahasında Göztepe'yi konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (51)

BU HAFTA TRABZON GESEYİ EZER:

tabi buldunuz zayıf rakibi atarsınız. paragöz parator bu hafta trabzondan fark yer. cinconsaraylılar artık size hakemlerde yardım etmez geçen yıl hakemler sayesinde şampiyon oldunuz bu yıl olmaz bi daha. gesenin bu futbolla büyük takımları yenemez. gassaray bitti artık

3
16
yanıtYanıtla
CİMBOM:

Ağlaaaa, kudur. . . :))))))

yanıt4
yanıt1
NE KORKUTTUN BE GALATASARAY''''IM:

Değerli KORKANLAR Sıradaki parça sizin için geliyor. . . Ferdi Tayfur''dan BİRRRRRR TESEEELLLİ VEEEERR. . . . . . . .

yanıt3
yanıt1
ühüüü:

ağlama melis. yok lan ağla.

yanıt3
yanıt1
CAPS:

hamsinin ilk defa konuştuğuna şahit oldum

yanıt6
yanıt1
BURAKveMAVİŞ:

:d:d:D:D:. d. d:d:D::dPUAHAHAHAHAHAHHA:d. D:D. D. FENEV GİBİ BÜYÜK EĞLENCE YARATTIN GİT GÖZLÜKÇÜYE İYİ İZLERSİN DAHA ÇOK 11. Mİ FENEV Mİ OLCAK YOKSA MAĞLUBİYETİ OLMAYAN CİMBOMUM MU HAKEM HE. . . BEDAVA PENALTI ATMIYORUZ SİİZ ONUDA KONUŞURDUNUZ AĞZINIZ HALA KAPANMIYO PİS FENEVLİLER. SİZ KÜÇÜCÜK GÖZGÖZLER ANTALYALARI YENİN BÜYÜKLER BİZE KALSIN:D:D. DGİT ŞİMDİ DESTEKLE HAMSİCİKLERİ. . . :d

yanıt5
yanıt1
ISMAIL:

SENİN KAFANA HAMSİ Mİ DÜŞTÜ SABAH SABAH

yanıt3
yanıt1
...:

Yine ne üfledi bu ya :)

yanıt8
yanıt1
AHAN DA:

İLK 10 nun değişmez takımı trabzooooooooon

yanıt5
yanıt1
BURAKveMAVİŞ:

BU HAMSİDE DEĞİL NE OLDUĞU BELİRSİZ:DCOCUŞMUŞLARDAN DA OLABİLİR AJANLAR ÇOK GELİYO BURALARA SİNSİLER. COCUŞMUŞVEKORKMUŞLAR ÇOK

yanıt7
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title