Haberler

Kehribar dizisi 15. yeni bölüm yeni fragman

Güncelleme:

Kehribar dizisi 15. yeni bölüm yeni fragman. Kehribar dizisinin bu hafta ekranlara geleceği 15. yeni bölümünün ilk görüntüleri yayınlandı. Yeni bölüm fragman videosu ve bölüm özeti haberler.com'da.

Kehribar dizisi 15. yeni bölüm yeni fragman. Kehribar dizisinin bu hafta ekranlara geleceği 15. yeni bölümünün ilk görüntüleri yayınlandı. Yeni bölüm fragman videosu ve bölüm özeti haberler.com'da. Orhan, yirmi yıldır çektiği hasretin her geçen gün kendini biraz daha fazla kavurduğunun farkındadır. Her gece gördüğü kabuslarında hasret kaldığı sevgilisi Leyla'yı aramaktadır. Can düşmanı Musa, ummadığı bir an da Orhan'ın karşısına çıkacak ve geçen onca zamana rağmen soğutamadığı, vücudunun bir parçası haline gelmiş kinini Orhan'a kusacaktır.

KEHRİBAR 15. YENİ BÖLÜM YENİ FRAGMAN

Orhan, Musa ile karşılaşması sonucunda memleketten uzak kalmasının artık kimseyi koruyamayacağını fark eder. Ailesi, Musa'nın tehdidi altında ezilmektedir. Musa'nın sebep olduğu olaylar sonrası Orhan, Almanya'yı, kabuğu içine kapalı yaşadığı hayatını geride bırakır, memleketi Mudanya'ya döner ve geride kalan günlerden hesap sorar.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title