Haberler

Jorge Jesus Fenerbahçe'den gidiyor mu? Jorge Jesus istifa mı etti? Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Jorge Jesus hangi takıma gidiyor?

Güncelleme:

Süper Lig devi Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen fakat istenen başarıyı sergileyemeyen Jorge Jesus hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmadığı ise merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Jorge Jesus Fenerbahçe'den gidiyor mu? Jorge Jesus istifa mı etti? Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Jorge Jesus hangi takıma gidiyor?

Jorge Jesus Fenerbahçe'den gidiyor mu? Jorge Jesus istifa mı etti? Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Jorge Jesus hangi takıma gidiyor? soruları araştırılıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu. Futbolseverler ise arama motorlarında Jorge Jesus Fenerbahçe'den gidiyor mu? Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Jorge Jesus hangi takıma gidiyor? sorularına yanıt arıyor.

JORGE JESUS FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU?

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu. Suudi Arabistan'dan Ar Riyadiyah'da yer alan habere göre, Portekizli çalıştırıcının kariyerine Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörü olarak devam edeceği ve 3 yılda 30 milyon euro kazanacağı öne sürüldü.

Suudi Arabistan'dan Ar Riyadiyah'da yer alan habere göre, Jesus, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile milli takım teknik direktörlüğü için 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Jorge Jesus Fenerbahçe'den gidiyor mu? Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Jorge Jesus hangi takıma gidiyor?Jorge Jesus

Deneyimli çalıştırıcı, Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörlüğü için 3 yıl ve 10 milyon euro maaş alacağı, ve toplam 30 milyon euro para kazanacağı ifade edildi. 68 yaşındaki teknik adam, 2022-23 sezonunun başında Fenerbahçe''nin başına geçti. 51 maçlık periyotta 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 2.20 puan ortalaması tutturdu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Jorge Jesus Fenerbahçe Gündem Magazin Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title