Haberler

Gelin Evi Esra'nın evi! Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi bu hafta yarışmacıları!

Güncelleme:

Haftaiçi her gün ekranlara gelen Gelin Evi programında yarışan Esra gelin izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Gelin Evi Esra'nın evi! Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi bu hafta yarışmacıları! İşte detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Gelin Evi, Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla ekranlara geliyor.Gelin Evi'nin yarışmacılarından Esra gelin izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Gelin Evi Esra'nın evi! Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi bu hafta yarışmacıları! Detaylar haberimizde...

ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ!

Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla ekranlara geri dönüyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor.

GELİN EVİ SAAT KAÇTA?

Yoğun ilgiyle izlenen Gelin Evi yarışması haftaiçi her gün saat 12.00'da Show Tv'de yayınlanmaktadır.

GELİN EVİ ESRA KİM?

Gelin Evi yarışmacılarından Esra merak konusu oldu. Esra Demirci, 29 yaşında 4 yıllık evlidir. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı İlk yardım eğitmenidir.

GELİN EVİ ESRA'NIN EVİ!

Gelin Evi Esra'nın evine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title