Haberler

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti! Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti izle (VİDEO)

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi x grubu maçında Fenerbahçe - Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2-1'lik Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlandı. Mücadelenin ardından futbolseverler maç özetini araştırmaya başladı. İşte Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti! Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti izle (VİDEO)

UEFA Avrupa Ligi grup maçları büyük çekişmeye sahne oldu. Dünyanın bir çok liginden katılan takımların Avrupa Ligi şampiyonluğu yolunda kıran kırana mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi B grubu maçında Fenerbahçe - Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1'lik sonuçla Fenerbahçe kazandı. Futbolseverler tarafından yoğun ilgi gören maçın özeti ve önemli anları araştırılmaya başlandı. İşte Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti! Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti izle (VİDEO)

FENERBAHÇE - DİNAMO KİEV MAÇ ÖZETİ İZLE (VİDEO)

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ!

İlk Yarı

Maçın başından sonuna kadar topun hakimi olan Fenerbahçe'yi Dinamo Kiev sık sık faulle durdurdu. Ukrayna ekibi özellikle skorun dengede olduğu bölümlerde zaman geçirirken, oyunu fazlasıyla soğuttular. Fenerbahçe, 35. dakikada Gustavo Henrique ile öne geçerken ilk yarıda başka gol olmadı.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti! Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti izle (VİDEO)


İkinci Yarı

Temsilcimiz ikinci yarıya da etkili başlamasına rağmen yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Dinamo Kiev kaleyi bulan ilk şutunda 64. dakikada Tsygankov ile skora dengeyi getirdi. Fenerbahçe'de 90+2. dakikada ise yeni transfer Michy Batshuayi sahneye çıktı. Belçikalı golcü attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşma bu sonuçla sona ererken sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

d

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti! Fenerbahçe - Dinamo Kiev maç özeti izle (VİDEO)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dinamo Kiev Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title