Haberler

Evren Turhan kimdir? Evren Turhan kaç yaşında, nereli? Evren Turhan hayatı ve biyografisi!

Spor gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Evren Turhan izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Evren Turhan kaç yaşında, nereli? Evren Turhan hayatı ve biyografisi! Evren Turhan kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çeken Evren Turhan hakkında araştırmalar yapılıyor. Evren Turhan kimdir? Evren Turhan kaç yaşında, nereli? Evren Turhan hayatı ve biyografisi!

EVREN TURHAN KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Eylül 1974

Kaç yaşında : 46 yıl yaşında

Nereli : Kayseri, Türkiye

Boy : 1,8 m

Pozisyon : Orta saha

Kulüp kariyeri

Futbola Balıkesir spor altyapısında başlayan Evren Nuri Turhan, 1992 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. As takımın formasıyla ilk resmî karşılaşmasına 22 Kasım 1992 tarihinde Manisa spor'a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Burada iki sezon boyunca düzenli olarak ilk 11'de forma giydi.

1994-1995 sezonunun yaz transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Kocaeli spor'a transfer oldu. Burada oldukça başarılı 1,5 sezon geçirdi ve gösterdiği performansla transfer döneminin en gözde futbolcuları arasına girmeyi başardı.

Neticesinde, 1995-1996 sezonunun ara transfer döneminde devre arasında Saffet Sancaklı ile takas edilerek Kocaeli spor'dan Galatasaray'a transfer oldu. 1996-1997 transfer döneminin yine devre arasında 12 Aralık 1996 tarihinde, kaleci Volkan ile takas edilerek tekrar Kocaeli spor'a transfer oldu.

2011 yılında İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Büyükdere spor'a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda ise Sarıyer Maden Gençlik spor da oynadıktan sonra tekrar Büyükdere spor'a dönerek futbol hayatını burada sürdürdü.

Evren Turhan kariyerinin bu döneminde ASpor'da spor yorumculuğu yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Evren Gündem Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title