Haberler

Bizans Oyunları konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Bizans Oyunları filmi nerede çekildi, hangi il ve ilçede? Bizans Oyunları ne zaman çıktı, hangi yıl?

Güncelleme:

Bugün Star TV'de Bizans Oyunları filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Bizans Oyunları konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Bizans Oyunları filmi nerede çekildi, hangi il ve ilçede? Bizans Oyunları ne zaman çıktı, hangi yıl? İşte detaylar...

Televizyonlarda dizi olmayan günler film yayınlanıyor. Bugünkü filmlerden birisi de Bizans Oyunları oldu. Peki, Bizans Oyunları nerede çekildi? Bizans Oyunları konusu ne, oyuncuları kimler? Bizans Oyunları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bizans Oyunları konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Bizans Oyunları filmi nerede çekildi, hangi il ve ilçede? Bizans Oyunları ne zaman çıktı, hangi yıl? Bizans Oyunları filminin konusu nedir? Bizans Oyunları oyuncu kadrosu!

BİZANS OYUNLARI HANGİ YIL ÇIKTI?

Bizans Oyunları (veya Bizans Oyunları: Geym of Bizans), 2016 çıkışlı Türk komedi filmi.

BİZANS OYUNLARI KONUSU NEDİR?

Güney Amerika'nın sıcağından ve Rio Karnavalı'nın gürültüsünden kendilerine gına gelen Mayalar, tası tarağı toplayıp taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu'ya göç edip Bağcılar civarına yerleşirler. Yeni yerleştikleri bu bereketli topraklarda Türk boyları ile kaynaşarak Güney Amerika'nın tekniğini Anadolu'nun kültürüyle birleştiren Mayalar, zamanla bilimde, sanatta, teknolojide ve Sudoku'da gösterdikleri üstün başarı ile komşuları olan Bizans'ın dikkatini ve nefretini üzerlerine çekmekten kurtulamazlar. Her ne kadar Bizans'ın dost canlısı ve barışsever Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranı olsa da, karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris, Mayalar'ın yükselişini durdurmak için ortalama bir televizyon dizisinin bir sezonunda rastlanacak entrikayı birleştirip haince bir plan yaparlar. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor'u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de "yalnızlık Allah'a mahsus" deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar'ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA'lara dönüşecektir...

BİZANS OYUNLARI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Filmin bir bölümü İstanbul'da çekilirken bir bölümü ise Bulgaristan'da çekilmiştir.

BİZANS OYUNLARI OYUNCULARI KİMLER?

Gürkan Uygun : Gazi Mağusa

Tolgahan Sayışman : Prens Adonis

Gonca Vuslateri : Klitorya

Tuvana Türkay : Ayçörek

Murat Dalkılıç : Muhteris

Özge İnce : Bonservis

Oğuzhan Uğur : Taciroğlu

Anıl Altınöz : Mucittin

Caner Erdem : Götürbey

Ünal Yeter : Vurkaçoğlu

Ebru Aykaç : Köşem Sultan

Akın Saatçi : Sör Vayvır

İnci Pars : Olivia

Mesut Süre : Cellat Mortis

Nazmi Kirik : Havadis

Hazal Şenel : Çiğbörek

Altuğ Yücel : Klitor

Ceyhun Yılmaz : Tetris Usta

Mesut Yar : Otopsis

Hakan Yılmaz : Nöbetçi Doktor

Kaan Kural : Kaanis Kuralidis

Tahsin Hasoğlu : Fordis

Şems Özkan : Çavuşesku

Caner Bala :

Hamza Yazıcı : Kısa mesaj

İlkay Çelik : Overlokçu

Mihaela Dimitrova : Evtelya

Rumen Papov : Viking

İlker Şahinbaş : Koreograf

Sevda Aycan : Matruşka kız 1

Sude Duman : Matruşka kız 2

Mirka Miroslava Bucak : Matruşka kız 3

Semin Erman : Matruşka kız 4

Anna Borodayenko : Matruşka kız 5

İpek Bayram : Matruşka kız 6

Bisera Martinovska : Matruşka kız 7

Natalia Cantürk : Matruşka kız 8

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Star Tv Star Gündem Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title