Haberler

Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu, neden yok? 6 Ocak 2023 Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm bu hafta yok mu?

Güncelleme:

Kanal D'nin beğenilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek mi gelmeyecek mi merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam yok mu, var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu hafta yok mu? İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm neden yok? Detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar 6 Ocak yeni bölüm niye yok? Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek mi merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam yok mu, var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu hafta yok mu? İşte detaylar...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜ YOK MU?

Geçtiğimiz aylarda Arka Sokaklar'ın 45 günlük ara yapılacağı duyurulmuştu. 45 günlük ara bitti fakat henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Dizinin bugün yani 6 Ocak 2023 tarihinde de yeni bölümü yok. Yeni bölümlerin yakında başlaması bekleniyor.

6 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

  • 18:30 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Mumya
  • 22:15 - Mumya
  • 00:15 - Sokak Yarışcısı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Arka Sokaklar 45 günlük aranın ardından yeni bölümleriyle devam edecek. Ara ne zaman bitecek henüz resmi bir açıklama gelmedi.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölüm özeti henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 638. Bölümünde ekip, başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine yolluyor!

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem'in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya'yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe'nin başına çok büyük işler açacaktır.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal D Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title