Haberler

Skibbe : "Halil'den Yakında Patlama Bekliyorum"

Almanya Bundesliga'da Eintracht Frankfurt formasıyla başarılı maçlar çıkartan milli futbolcu Halil Altıntop'un tek eksikliği gol.

Almanya Bundesliga'da Eintracht Frankfurt formasıyla başarılı maçlar çıkartan milli futbolcu Halil Altıntop'un tek eksikliği gol.

Bu sezon 9 maçta forma giyen Halil Altıntop'un henüz golü bulunmuyor. Geçen sezon devre sonrası transfer olduğu Frankfurt'ta 3 gol atan Halil Altıntop, "Gol yollarında ne yapsam bir türlü olmuyor" diyerek eski takımı Schalke maçında kaçırdığı gollük fırsat için, "Ochs'un pası güzeldi. 5 metre uzaklıktan topa vurmak isterken top havalandı. Ayağıma tam oturmadı. Fakat bu golü atmalıydım" dedi.

Çarşamba akşamı Almanya Kupası'ındaki rakipleri Hamburg ile yapacakları maçta bu şansızlığı kırmak isteyen Halil Altıntop, "Kendime güveniyorum. Çok iyi çalışıyorum. Evimizde oynayacağımız kupa maçında Hamburg'u eleyen goller benden gelecek" diye konuştu.

HALİL'DEN MEMNUN

Halil Altıntop'un Eintracht'ın başarılı çıkışında çok önemli bir rolü olduğunu belirten teknik direktör Michael Skibbe, futbolcusu için şu yorumu yaptı:

"Maçta top kötü zemin yüzünden zıpladı. Ayağına tam oturmadı. Halil'in ayaklarına şu anda şansızlık yapışmış gibi. Ama bu şansızlığını gelecek maçlarda giderecektir. Çok iyi çalışıyor ve de iyi oynuyor. Halil'den yakında patlama bekliyorum. O zaman Halil bize daha da fazla katkı sağlayacaktır. Zaten kendisinden çok memnunum. Bizim genç takımımızda hem ağabeylik, hem de liderlik yapan futbolcular arasında."

İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title