Haberler

Skıbbe'den Lıncoln'e Övgü

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Takıma Geç Katılan Brezilyalı Yıldız Lincoln'ün Çok Önemli Bir Futbolcu Olduğunu Belirterek, "Sezon Boyunca Bizim İçin En İyi Performansı Göstereceğinden de Eminim" Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, takıma geç katılan Brezilyalı yıldız Lincoln'ün çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Sezon boyunca bizim için en iyi performansı göstereceğinden de eminim" dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında basın mensuplarının soruları cevaplandıran Skibbe, yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Casio Lincoln'ün bu durumdan çok üzgün olduğunu kaydetti. Yönetimin doğal olarak Lincoln'e bir ceza vereceğini ifade eden Skibbe, "Lincoln takımımız ve taraftarlarımız için çok önemli bir oyuncu. Biz de bunun bilincinde olarak kendisiyle çalışmalara başladık. Lincoln'ü Almanya'dan da tanıyorum. Hem takımımız için hem de Turkcell Süper Lig için iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Sezon boyunca bizim için en iyi performansı göstereceğinden de eminim'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Alman çalıştırıcı, "Kaleci konusunda şu an verebileceğimiz bir haberimiz yok. Bu konuda çalışmalarımızın devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar çalışmalar bir sonuca ulamış olur. Sona erdirdiğimiz transferleri duyuracağız'' dedi.

Takımın oyun anlayışını oluşturmak için tüm oyuncuların katıldığı antrenmanları bekleyeceğini söyleyen Skibbe, "Bu hafta aramıza önce Linderoth, sonra Nonda katılacak. Onun dışında takıma katmak istediğimiz yeni oyuncular var. Ben, tüm takımı antrenmanda bir arada görmeden, oyun mentalitemizin nasıl şekilleneceği hakkındaki düşüncelerimi söylemek istemem. Öncelikle yan yana gelmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Öte yandan, Skibbe bir soru üzerine Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aragones'in hem çok deneyimli, hem de çok başarılı bir hoca olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe gerçekten son derece güçlü bir rakip. Fakat Galatasaray da Türkiye Ligi'nde çok iyi bir takım. Kendileriyle nasıl mücadele edebileceğimizi bildiğimi sanıyorum'' dedi.

(EE-EYB-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title