Haberler

Sivasspor-Fenerbahçe Maçına Doğru

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 'Yiğido' lakabına uygun şekilde davranarak en uygun şekilde bu karşılaşmadan yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, "Elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterip futbolu çirkinleştirmeden ve sorumluğumuzun bilincinde 'Yiğido' lakabına uygun şekilde davranarak en uygun şekilde bu karşılaşmadan yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve beraberindekiler, Siva spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle sohbet eden Erdem, daha sonra takımın idmanını izledi. Teknik direktör Rıza Çalımbay ve takım kaptanı Mehmet Yıldız'a başarılar dileyen Erdem, Sivas spor'u heyecanla İstanbul'dan takip ettiklerini dile getirdi.

Sivas spor'un kentin markası olduğunu belirten Erdem, kendilerinin de Sivas'ın marka şehir olması yönünde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. Erdem, "Başbakanımızın da katkısıyla Sivas'a bir spor kompleksi çalışması vardı. Çünkü tesis önemli. Alt yapı ne kadar iyiyse sporcuların da başarı şansı o noktada önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Erdem'in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, hafta sonu oynanacak maçın çok önemli olduğunu söyledi. Bu maçın, tüm Türkiye'nin gündemini işgal edecek bir karşılaşma olacağını ifade eden Otyakmaz, şehrin bu maça kilitlendiğini dile getirdi. Otyakmaz, "Elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterip futbolu çirkinleştirmeden ve sorumluğumuzun bilincinde 'Yiğido' lakabına uygun şekilde davranarak en uygun şekilde bu karşılaşmadan yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Sivasspor takımı, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti.

-ÇALIMBAY VE FUTBOLCULAR MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI-

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Rıza Çalımbay, yardımcı antrenör Bülent Albayrak, İdari Menajer Kerem Atılmaz ile futbolcular Kamil Grosicki, Mehmet Yıldız, Cihan Yılmaz, Erman Kılıç, Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal, Atatürk Caddesi'nde bir mağaza açılışına katıldı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mağaza açılışında, Çalımbay ve futbolcular taraftarlara forma hediye etti. Mağaza açılışının ardından futbolcular ve teknik heyet, futbolcu Hayrettin Yerlikaya'nın açtığı düğün salonunun açılış programına katıldı. Sitede, "Futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya'nın açtığı düğün salonunun açılışına giden yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz Yerlikaya'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak açılışa katıldılar" denildi.

Öte yandan, Sivasspor'un Litvanyalı oyuncusu Deniss Ivanovs'un ülkesinin milli takımına çağrıldığı belirtildi. Deniss'in, Litvanya'nın 7 Haziran'da İsrail ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı ve 4 Haziran'da Avusturya ile Graz'da oynanacak hazırlık maçının kadrosuna çağrıldığı kaydedildi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title