Haberler

Sivasspor Eksik Kadroyla Galibiyet Peşinde

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'de İç Sahada Hiç Yenemediği Beşiktaş'ı, 4 Önemli Oyuncusundan Yoksun Bir Kadroyla Mağlup Ederek, Taraftarına Galibiyet Sevinci Yaşatmak İstiyor.

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'de iç sahada hiç yenemediği Beşiktaş'ı, 4 önemli oyuncusundan yoksun bir kadroyla mağlup ederek, taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.

Tarihinin en önemli maçlarından birini Beşiktaş ile oynayacak Sivasspor, bu karşılaşmayı kazanarak hem UEFA Kupası'na katılma yolunda, hem de şampiyonluk yolunda avantaj elde etmenin planlarını yapıyor.

Bugüne dek 5 kez karşılaştığı Beşiktaş'a sahasında 2 kez yenilen, deplasmanda ise rakibini 3 kez mağlup eden Sivasspor, bu karşılaşmayı kazanarak, hem rakibine karşı iç sahadaki ilk galibiyetine imza atmayı, hem de zirve yarışındaki yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Hafta başındaki ilk antrenmanını basına açık olarak yaptıktan sonra kapılarını basına kapatan Sivasspor'da, sakatlıkları devam eden Sedat Bayrak, Pini Felix Balili, Yasir Elmacı ve Mamadou Diallo Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Sivasspor'un Beşiktaş karşısına Michael Petkoviç, Karim Saidi, Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya, Abdurrahman Dereli, Kanfory Sylla, İlhan Ummak (Sezer Badur), Musa Aydın, Muhammed Ali Kurtuluş, Mehmet Yıldız ve İvan Petrov Cvetkov 11'i ile çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Bülent Uygun'un bu 11'in yanı sıra maç kadrosuna yedek kaleci Akın Vardar ile oyuncular Uğur Yıldırım, Sergio Oliveira, Sezer Badur, Devran Ayhan, Aytaç Ak ve Onur Tuncer'i alması bekleniyor. Uygun'un, İlhan'ın yerine Sezer'i de ilk 11'de oynatabileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title