Haberler

Sivasspor Avrupa'da 2. Sınavını Yarın Verecek

UEFA İntertoto Kupası'nda Yarın Sahasında Karadağ Ekibi Ofk Grbalj'ı Konuk Edecek Olan Sivasspor, Bu Maçla Avrupa Kupalarındaki 2. Sınavına Çıkacak.

UEFA İntertoto Kupası'nda yarın sahasında Karadağ ekibi OFK Grbalj'ı konuk edecek olan Sivasspor, bu maçla Avrupa kupalarındaki 2. sınavına çıkacak.

OFK Grbalj ile 5 Temmuz'da Karadağ'da oynadığı UEFA İntertoto Kupası 2. tur ilk maçıyla, 41 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, bu maçın rövanşını, yarın saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda oynayacak.

Sivasspor, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı rakibini eleyerek kupada 3. tura yükselmek istiyor.

Geçen hafta Karadağ'da takımlarını ilk kez Avrupa arenasında izleyen Sivaslı futbolseverler ise yarın Sivas'ta ilk kez Avrupa kupası maçı izleme heyecanı yaşayacak.

OFK Grbalj maçı öncesinde Sezer Badur ve Muhammed Ali Kurtuluş'un sakatlıkları sürüyor. Karadağ ekibi ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören kaleci Akın Vardar, cezası nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title