Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri ilçesinde tayini çıkan savcı için veda programı düzenlendi.

Suşehri ilçesinde tayini çıkan savcı için veda programı düzenlendi.

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, yaklaşık 2 yıldır ilçede görev yapan ve Nevşehir Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Enver Fatih Cimrin için ilçedeki bir kafeteryada program düzenledi.

Cimrin'e yeni görev yerinde başarı dileyen Uzunoğlu, "Hepimiz devlet memuruyuz. Bugün burada, yarin başka bir yerdeyiz. Bizler vatan sevdalısı olarak yurdumuzun neresinde olursa olsun, Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazırız." dedi.

Suşehri'nin güzel bir ilçe olduğunu belirten savcı Cimrin ise "Halkımızla diyaloğumuz güzeldi, insanlar sıcak kanlıydı. Ben Suşehri'ni sevdim. Herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir program tertip ettiği için kaymakamımıza ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programa, Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Yavuz, ilçe Garnizon Komutanı Teğmen Süleyman Temel, ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, hakim ve savcılar ile davetliler katıldı.

Gürün'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Gürün ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı yapıldı.

Suçatı İlk ve Ortaokulu ile Tepecik İlk ve Ortaokulunda açılan fuarları gezen Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, öğrencilerin projelerini inceledi.

30 projenin görücüye çıktığı fuarda, birbirinden güzel ve başarılı projelerin bulunduğunu söyleyen Çiftçi: "Öğrencilerimizin yeni fikirlerle, yeni projeler üretmesi, ellerindeki kısıtlı imkanlarda böylesi güzel çalışmalara imza atmaları, göğsümüzü kabartıyor." dedi.

Öğrencileri tebrik eden Çiftçi, "Bugünün öğrencileri yarınlarımızın mühendisi, avukatı, doktoru, bilim adamı olacak ve ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaktır. Projelerde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum." diye konuştu.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takçı, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nami Çiftçi Nevşehir Suşehri Gürün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title