Haberler

Şişli'de Polislerin Başörtülü Kıza Yardım Etmediği İddiasına Yalanlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şişli'de Başörtülü Bir Kıza Müdahale Eden Gruba, Olayı Gören Polislerin Müdahale Etmediği Yönündeki Haberlerin Asılsız Olduğunu Açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şişli'de başörtülü bir kıza müdahale eden gruba, olayı gören polislerin müdahale etmediği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün ve bugün bazı yazılı basın organlarında, ''Şişli'de başörtülü olduğu için bir genç kıza, bir grup genç tarafından müdahale edildiği ve orada bulunan polislerin konuyla ilgilenmedikleri'' şeklinde haberlere yer verildiğinin görüldüğü ifade edildi. Konuyla ilgili olarak, olayda adı geçen avukat Tuncer Erdoğan'ın bilgisine başvurulduğu kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

''Erdoğan, 24 Eylül 2007 günü Şişli Adliyesi'nden Cevahir Alışveriş Merkezi'ne yürürken ikisi bayan olmak üzere 5 gencin 18-19 yaşlarında başörtülü bir genç kızla tartıştıklarını, kendisinin de onlara yaklaşarak nasihat ettiğini; bu esnada orada bulunan iki özel güvenlik görevlisiyle birlikte gençleri ayırdıklarını ve başörtülü genç kızı otobüse bindirerek oradan uzaklaştırdığını beyan etmiştir. Avukat Tuncer Erdoğan, bilgisine başvurulmak için alınan yazılı beyanında, haberde iddia edildiği üzere yardım

çağrısına cevap vermeyen trafik polislerinden ve plakası verilen polis ekibinden bahsetmemiştir. Bu konudaki iddialar da gerçeği yansıtmamaktadır.''

(İST-CİN-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title