Haberler

Şirket Haberleri

Türkiye'nin Garaj ve Servis Ekipmanı Üreten En Büyük Fabrikalarından Biri Olan Balansmatic, İzmir Ulukent Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 Bin Metrekare Alan Üzerine Yeni Kurulan Modern Özmal Üretim Tesisinde 50 Çalışanıyla Hizmet Veriyor.

Türkiye'nin garaj ve servis ekipmanı üreten en büyük fabrikalarından biri olan Balansmatic, İzmir Ulukent Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekare alan üzerine yeni kurulan modern Özmal üretim tesisinde 50 çalışanıyla hizmet veriyor.

CE ve ISO 9001 Kalite Belgesi'ne sahip firma, yılda yaklaşık bin 800 adet jant düzeltme makinesi, sabit balans makinesi, seyyar balans makinesi, far ayar cihazı, hava kompresörü ve rot ayar cihazları üretiyor. Özel sipariş üzerine yüksek işçilik kalitesiyle sanayi tipi balans makineleri de üreten Balansmatic, ayrıca ürettiği makine ve cihazlarının yedek parça ve aksesuarlarını da pazara sunuyor.

Sektörde 16 yıllık deneyime sahip firma, son 6 yıldır üretiminin yüzde 40'ını yurtdışına ihraç ediyor. Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, ABD, Romanya, Polonya, İrlanda, Litvanya, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Endonezya, Çek Cumhuriyeti, Bosna, Malezya, İsveç, Kenya, Suudi Arabistan, Danimarka, Yunanistan, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Hollanda, Rusya, Ortadoğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri Balansmatic'in ihracat yaptığı ülkeler arasında yer alıyor.

Mart ayının ilk haftası Kuşadası Fantasia Otel'de düzenlenen "Personel Motivasyon Toplantısı"nda konuşma yapan firmanın yönetim kurulu üyelerinden Nahsen ZOR ve Ahmet ZOR, 2006 yılında ürünlerinin yüzde 80'ini sanayileşmiş ülkelere satma hedeflerini gerçekleştirdiklerini, 2008 yılında ise satış adetlerini 2 bin 250 adete çıkartıp makine satışlarını yıllık toplam satışlarının yüzde 75'ine ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladılar. Balansmatic'in başarılı çizgisini, yatay ve dikey büyümesini çalışanlarıyla birlikte gelecekte de devam ettireceğini vurgulayan yönetim kurulu üyeleri, bundan sonra bu tip organizasyonların sık sık yapılacağını belirttiler.

(EY-YK)

22.03.2007 18:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title