Haberler

    Sinbad Macera Adasında

    Musa Gönüllü'nün yönettiği Sinbad Macera Adasında tiyatro oyunu, 28 Mayıs'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde.

    Musa Gönüllü'nün yönettiği Sinbad Macera Adasında tiyatro oyunu, 28 Mayıs'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde...

    Yazan/Yöneten: Musa Gönüllü

    Müzik: İlker Kalender

    Dekor: SMO Dekor Atölyesi

    Oyuncular: Fatih Küçük, Musa Gönüllü, Elif Seçgin, Nagihan Yıldız

    Süre: 50 Dakika

    "Sultan Gönlübol ülkesini adaletli ve barış içinde yönetmektedir. Kızı İrem Sultan tüm halk tarafından sevilmektedir. Kara Pençe yıllardır çeşitli hile ve kötülüklerle tahtı ele geçirmek istiyordur.

    İrem Sultan 18 yaşına girecektir. Unvanını elde etmesi için macera adasındaki altın dağından bir kese altın tası getirmelidir. Ama bu yol çok tehlikelidir. Sultan Gönlübol bu yolculukta İrem Sultana eşlik etme görevini gemici Sinbad ve tayfası Firuzeye verir. Kara Pençenin bu yolculukla ilgili karanlık planları vardır.

    Bakalım gemici Sinbad, İrem sultanı koruyabilecekmi? Kara Pençenin planları gerçekleşecekmi? İrem Sultanın görevi nasıl sonuçlanacak?

    Değerler eğitiminde yer alan sevgi, dostluk ve umudu işlediğimiz oyunumuzda tüm bu soruların cevabını öğreneceğiz."

    "Kibir ve bencillik İnsan ruhundaki en zararlı zehirdir"

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Kadıköy

    Mekan : Caddebostan Kültür Merkezi

    Mekan Adresi : Bağdat caddesi Haldun Taner sok. No: 11

    Başlangıç Saati : 28.05.2017 15: 00: 00

    Bitiş Saati : 28.05.2017 17: 00: 00

    Kategori : Sinbad Macera Adasında

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Caddebostan Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title