Haberler

Sinan Engin, Başkanın "Le Guen Saçmalıklarını Kim Çıkarıyor" Sorusuna Güldü: Biz Çıkarıyoruz

Güncelleme:

Derin Futbol programı yorumcusu Sinan Engin, Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın "Le Guen'in Galatasaray'a gideceği saçmalığını kim çıkarıyor?" sözlerine "Biz çıkarıyoruz" yanıtını verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar, "Dursun Başkan, teknik direktör konusunda yetki sende. Hiç eveleme geveleme ve Fatih Terim'i getir. Ancak kafasında bir cinlik var. İnşallah onu yapmaz. Galatasaray camiasına ve Özbek markasına çok büyük zarar getirir" dedi.

"LE GUEN, TUDOR'DAN DAHA İYİ HOCA"

Dursun Özbek'in kafasındaki adamın Bursaspor'un fransız teknik adamı Paul Le Guen olduğunu iddia eden Ahmet Çakar "Çok iyi adamsın ama buradaki adamları hafife alma. Özbek'in kafasında Bursaspor'un teknik direktörü Le Guen var. Galatasaray'ın kadrosunda birçok Fransızca konuşan futbolcu da var. Zamanında Karabükspor'un vasıfsız hocası Tudor'u aldıysan Le Guen ondan çok daha iyi bir hoca. Le Guen 10 tane Tudor eder" dedi.

BURSASPOR YALANLADI

Bursaspor Başkanı Ali Ay, olayı "Bunları kim çıkarıyor, nasıl çıkarıyor, nasıl saçmalıklar bunlar?" çıkışını yaptı. Sinan Engin ise bir anda gülmeye başlayarak "Biz çıkarıyoruz" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paul Le Guen Galatasaray Sinan Engin Bursaspor TV Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

osman:

Bu adamların futbol ile alakası yok resmen şov programı vakti olan izlesin

7
2
yanıtYanıtla
raitingcafer:

az futbol bol şov. . futbolda şov zaten. . al sana raiting. . düzen böle kardeş. . .

yanıt2
yanıt1
KAAN:

BU TİP PROGRAM YAPANLAR TOPLUMU KASTİ OLARAK DEJENERE EDİYORLAR

5
3
yanıtYanıtla
JENERE SEES:

KAAN BEY JENEREYİ BİRAZ AÇAR MISINI? BİLMEYENLER OLABİLİR!

yanıt0
yanıt0
Gs:

Sinan engin . Ben gecen hafta demistim . Ben bunlari hep soyluyorum . Diyerek futbol bilgisini ve soylevlerinin dogrulugunu her hafta kanıtlamak zorunda kalan bjk sempatizanıdır. Bu adam herzaman boyleydide . Ahmet çakar Rok gidince inanılmaz degisti. Gs taraftarıyım . O programda birtek abdulkerim adam gibi yorumcu. Gerisi bjk çalısanı

7
1
yanıtYanıtla
mustafa1:

ben sinan enginin kızını çok beğeniyorum

4
4
yanıtYanıtla
kayserili:

siz karektirsiz yalncının birisizsiniz oroğramınızda öyle rasim gitti sıra ahmet ve sende sinan

2
6
yanıtYanıtla
ugur:

sinan endimle abdulkadir durmsz ergun penne iyi

yanıt1
yanıt1
Muhittin:

Boş adamlar ve boş program.

4
4
yanıtYanıtla
Insan:

Programi dün izlemesem vay. . . derdim. . . . LAKIN, dün o soru soruldugunda, sinan enginin mikrofonu kapaliydi, gülmesinin sebepi, ertem senere, sen soruyorsun SORDURUYORSUN bu soruyu deyip, ona aslinda cakmasi, ama ertem sener de anasinin gözü oldugu icin caktirmiyor kamerada, gülme sebepi o. O programda en dürüst en azindan futbol konusan sadece Sinan Engin kaldi, APO da öyle, yeni gelen Ergün de öyle. Ertem ile Cakar daha cok Eglence icin oradalar. Son bölümü izleyin o kismini, anlayacaksiniz.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title