Haberler

Simic Galatasaray'da

Başkan Adnan Polat'ın Geçen Hafta İtalya'da Yaptığı Görüşmeler Meyvesini Verdi. Çizme'nin Ünlü Kulübü Milan'ın Başkanı Galliani'nin Önerdiği Hırvat Futbolcu ile Anlaşma Sağlanarak Ön Protokol İmzalandı.

Başkan Adnan Polat’ın geçen hafta İtalya’da yaptığı görüşmeler meyvesini verdi. Çizme’nin ünlü kulübü Milan’ın başkanı Galliani’nin önerdiği Hırvat futbolcu ile anlaşma sağlanarak ön protokol imzalandı.

G.SARAY yabancı transferinde ilk bombasını patlattı. Sarı kırmızılılar, Hırvatistan Milli Takımı’nın cumartesi günü başlayacak Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer alan savunma oyuncusu Dario Simic ile anlaştı.

Başkan Adnan Polat, geçtiğimiz hafta yaptığı İtalya seyahatinde 8 İtalyan kulübü başkanı ile görüşmelerde ve fikir alış verişlerinde bulundu. Milan Başkanı Adriano Galliani, Polat’a o görüşmede ilginç bir teklif yaptı: "Defans oyuncusuna ihtiyacınız varsa Simic’i önerebilirim. Bizde fazla forma şansı bulamıyor. Küçük bir bonservis bedeli ile bu futbolcuyu size verebiliriz."

Simic’i ikna edin

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, kişisel dostluklarını da kullanarak bonservis bedeli olmadan bu futbolcunun sözünü aldı. Ancak Milan Kulübü Başkanı Galliani, Dario Simic ile de görüşerek sarı kırmızılılardan onu ikna etmelerini istedi.

Galatasaray Yönetimi geçtiğimiz haftayı Simic’in menajerleri ile görüşerek geçirdi. Milan Kulübü’nde oynamadığı için mutsuz olan Simic’in de Galatasaray’a gelmek istediği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından dün sabah saatlerinde başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel İtalya’ya gittiler.

İmza Euro 2008 sonrası

Milan Kulübü ile yeniden bir görüşme yapılıp her konuda anlaşma sağlandıktan sonra Hırvat futbolcunun menajerleri ile de ön protokol imzalandı. Simic, Hırvatistan ile Euro 2008’de mücadele ettikten sonra İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Milan’da son dört sezonda yalnızca 49 maçta forma giyen 32 yaşındaki Simic, çoğunlukla kulübede bekledi. Geçtiğimiz sezon da yalnızca bir maçta görev aldı.

Simic ile transferi konusunda anlaşan sarı kırmızılılar İtalya’da teknik direktör arayışları konusunda da temaslarda bulundu. Galatasaray’ın daha önce Milan’da da görev yapan ve Torino’daki görevine son verilen Alberto Zaccheroni’ye teklif yapacakları öğrenildi. Zaccheroni için Polat’ın Galliani’yi devreye sokacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title