Haberler

Silvan'nın Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa'nın Bakanlıkça Batman'ın Sason İlçesine Atanmasıyla Boşalan Göreve, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nimet Polattağ Getirildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa'nın bakanlıkça Batman'ın Sason ilçesine atanmasıyla boşalan göreve, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nimet Polattağ getirildi.

Yaklaşık 2 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Erboğa, bakanlıktan gelen yazılı talimat doğrultusunda görevini, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nimet Polattağ'a teslim etti. Sason Milli Eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirilen Seyithan Erboğa ile Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Nimet Polattağ, yeni görevlerine başladılar. Polattağ, "Silvan ilçemizde değişik kademelerde görev aldım. 1 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaletten yürüttüm. Yaklaşık 14 yıldır Silvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

görevimi yürütmekteyim. Silvan'da eğitimle ilgili birçok çalışma yaptık. Yeni görev yerimizde de güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bizler devletimiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Görev yerimiz neresi olursa olsun çalışırız ve görev yapmaya hazırız. Kaymakam Veysel Beyru'ya eğitim ve Milli Eğitim'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Tüm mesai arkadaşlarımın bizimle aynı tempoda çalışarak destek vereceklerine inanıyorum. Bizler bayrağı aldığımız yerden daha yükseklere taşımak için

çalışmalarımıza ara vermeden devam etmeye başladık. İlçenin eğitimdeki çıtasını daha yükseklere taşımak için var gücümle çalışacağım" dedi.

Bu arada, Polattağ'ın makam odası yeni görevinden dolayı adeta çiçek bahçesine döndü.

(İHY-EST-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title