Haberler

Silivri'de Kozmetik Fabrikasında Yangın: 5 Yaralı

Afet Koordinasyon Merkezi'nden (Akom) Yapılan Yazılı Açıklamada, Silivri Sora Kozmatik'e Ait Kozmetik Fabrikasında Çıkan Yangında 5 İşçinin Hafif Şekilde Yaralandığı Belirtildi.

Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan yazılı açıklamada, Silivri Sora Kozmatik'e ait kozmetik fabrikasında çıkan yangında 5 işçinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, Gazitepe Mahallesi Ördekoğlu Caddesi'nde bulunan ve 3 bin metrekare üzerine kurulu kozmetik fabrikasının imalathane bölümünde, henüz belirlenemeyen nedenle bir nedenle yangın çıkığı ifade edildi. İmalathane bölümünü saran yangının işçiler tarafından kontrol altına alınamaması üzerine, olay yerine Silivri itfaiye ekipleri ile ambulansın gönderildiğine yer verilen açıklamaya şöyle devam edildi:

"Fabrikada sıvı gazlar, deodorant ve parfüm kutularının patlaması nedeniyle İstanbul İtfaiyesi alarma geçti. İtfaiye ekibinin, yangını söndürmede yetersiz kalması nedeniyle bölgeye Avcılar, Büyükçekmece, Selimpaşa, Şişli, Gaziosmanpa, Kocasinan, Bakırköy, Çatalca itfaiye grupları, köpük kulesi ve 'Kocayusuf' olarak bilinen itfaiye aracı da sevk edildi. İtfaiye ekipleri, imalathane bölümündeki parlayıcı ve patlayıcı maddeler ile alkol tankları yüzünden oluşan patlamalar nedeniyle yangına güçlükle müdahale

edebildi. Yangın söndürma çalışmalarına 30 araç, 94 personel müdahale etti. Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nden 2 iş makinesi, İSKİ'den 5 su tankeri, Silivri Belediyesi'nden 2 tanker ve iş makineleri çalıştı. Bölgeye Lojistik Destek Merkezi'nden 200 kişilik kumanya gönderildi."

(İST-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title