Haberler

Siirt'te "Çember" Operasyonu

Siirt'te Polis, Gençlere Eğlence Ortamında Uyuşturucu Satan 10 Kişilik Şebekeyi Düzenlediği "Çember" Operasyonuyla Çökertti.

Siirt'te polis, gençlere eğlence ortamında uyuşturucu satan 10 kişilik şebekeyi düzenlediği "Çember" operasyonuyla çökertti.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet İl Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde gençlere eğlence ortamında uyuşturucu madde satan sokak satıcılarına yönelik "Çember" adlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda, liderinin İ.A. olduğu iddia edilen çete üyeleri M.A., F.B., Ö.Y., M.S.Y., B.A., C.U., H.A., B.A. ve F.B. yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda, toplam 620 gram esrar maddesi ve suçtan elde edilen bin 740 YTL para ele geçirildi. Zanlılar,

"uyuşturucu madde imali ve ticareti yapmak, hırsızlık yaptırmak amacıyla uyuşturucu madde vermek, kasten yaralamak ve çocuklara sağlığa zararlı madde vermek" suçlarından adli makamlara sevk edildi.

(İAG-EST-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title