Haberler

Sigortacıların Belalısı Yakalandı

İngiltere'de 100'e Yakın Trafik Kazasına Sebep Olarak Sigorta Şirketlerini 2.6 Milyon Dolar Dolandıran Bir Adam Sonunda Yakayı Ele Verdi.

İngiltere’de 100’e yakın trafik kazasına sebep olarak sigorta şirketlerini 2.6 milyon dolar dolandıran bir adam sonunda yakayı ele verdi.

Muhammed Patel isimli dolandırıcı, 2005-2008 yılları arasında “müşterilerinin” arabasıyla 100’e yakın trafik kazası yaptı.         

 

Düz yolda giderken aniden frene basarak kurbanlarının kendisine çarpmasına neden olan, daha sonra da arabasına arkadan çarpan şoförleri kazada kusurlu olduğuna ikna eden dolandırıcı, müşterilerinin ortalama 28 bin dolar kazanmasını sağladı.

 

Böylelikle sigorta şirketlerinin toplamda yaklaşık 1.6 milyon dolar fazla ödeme yapmasına neden olan Patel müşterilerinden de her kaza için 800 dolar aldı.

 

Patel’in sahtekarlığı, Manchester’da bir ana caddedeki işçilerin aynı yerde kısa zamanda çok fazla kaza olmasından kuşkulanmasıyla ortaya çıktı.

 

İhbar üzerine inceleme yapan polis, 24 yaşındaki dolandırıcıyı yakaladı ve dört buçuk yıl hapse mahkum etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title