Haberler

Sıcaklıklar Hafta Sonuna Kadar Artacak

Yurdun Kuzeydoğu Kesimleri Parçalı ve Çok Bulutlu Olacak. Hafta Sonuna Kadar Hava Sıcaklığının Tüm Yurtta Artması Bekleniyor.

Yurt kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Hafta sonuna kadar hava sıcaklığının tüm yurtta artması bekleniyor.

Meteorolojik verilere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Kars ve Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışlar, kıyılarda yağmur, Kars ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar seklinde olacak. Sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerinde sis görülecek. Hava sıcaklığı; tüm yurtta artacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Ege ve Akdeniz kıyılarının yarın (Cuma) açık geçmesi beklenirken, iç bölgeler parçalı ve az bulutlu olacak. Marmara'nın parçalı bulutlu olması tahmin edilirken iç bölgelerde sis bekleniyor. Yurdun doğusunda kar yağışı olması tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz çok bulutlu olacak.

5 büyük ilimizde hava durumu

Bugün Yarın

İstanbul 4/12 5/13

Ankara 1/14 1/15

İzmir 6/20 7/15

Adana 6/20 8/20

Antalya 10/19 9/20

(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title