Haberler

Shçek 8. Türkiye Judo Şampiyonası Denizli'de Başladı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (Shçek) 8. Türkiye Judo Şampiyonası Denizli'de Başladı.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) 8. Türkiye Judo Şampiyonası Denizli'de başladı.

26 ilden 500 sporcu ve 50'ye yakın idarecinin katıldığı şampiyonanın ilk gününde çelenk koyma töreni ve kortej yürüyüşü yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkez Spor Salonu'nda yarın başlayacak ve 3 gün sürecek şampiyona öncesinde sporcu ve idareciler Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'nda yapılan törende bir araya geldi. Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürü Ahmet Altın şampiyona dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koyarken, törende İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Törenin ardından bazı idareciler ve sporcular Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı makamında ziyaret ederek getirdikleri hediyeleri sundu. Vali Canpolat da, şampiyonanın Denizli'de yapılacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin ardından genç judocular Denizli Valiliği'nden Denizli Belediyesi'ne kadar süren kortej yürüyüşüne katıldı. Gazi Bulvarı'nın bir bölümünün trafiğe kapatıldığı kortej yürüyüşünde sporcular Denizli Belediye bandosunun çaldığı marşlarla yürüdü.

SHÇEK 8. Türkiye Judo Şampiyonası yarın açılış seremonisi ve karşılaşmalarla başlayacak.

(AV-AT-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title