Haberler

Seyyar Köfteci Eşiyle Birlikte Zabıta Görevlilerine Direndi

KONYA'da seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik, köfte sattığı arabasını kaldırmak isteyen zabıta görevlilerine direndi.

KONYA'da seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik, köfte sattığı arabasını kaldırmak isteyen zabıta görevlilerine direndi. Arabayı yakmakla tehdit eden Ladik, bir süre sonra polis tarafından ikna edilerek arabayı bulunduğu yerden kaldırdı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, açık otopark yanında bir midibüste eşiyle birlikte seyyar köftecilik yapan Bülent Ladik, zabıta görevlilerinin arabayı kaldırması gerektiğini söylemesi üzerine, kendisini ve eşini araca kitledi. Arabayı kaldırdıkları takdirde aracı yakacağını söyleyen Ladik, zabıta ve polis ekiplerinin ikna çabalarına cevap vermedi. Ladik'in aracı yakma ihtimaline karşın olay yerine itfaiye ekipleride sevk edildi. Bir süre sonra mangal ateşini aracın içine döken Ladik, itfaiye ekiplerinin müdahalesine izin vermedi. Polisin çabaları sonrası eşini aşağıya indirmeyi kabul eden Ladik, daha sonra kendisine aşağıya inerek eylemini sonlandırdı.

Seyyar satıcılıktan elde ettikleri gelirle 2 çocuklarına baktıklarını belirten çift, "Biz bu arabayla evimize, çocuklarımıza bakıyoruz. Bize yaptıklarına bak" dedi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

Bülent Ladik'in görevlilere direnmesi

Eşinin ve kendisinin açıklamaları

İtfaiye, polis ve zabıta ekiplerinden detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Ladik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title