Haberler

Seviye Belirleme Sınavı'nda Başarılı Olan Öğrencilere Ödüllendirildi

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İl Genelinde Yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda Başarılı Olan Öğrenciler Düzenlenen Törenle Ödüllendirildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Öğretmen Evi'nde düzenlenen törene Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Şube Müdürleri ile sınavda başarılı olan öğrenciler ve velileri katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun, Karaman'ın geçen yıl ÖSS'de başarı oranı ile Türkiye'de ikincilik elde ettiğini belirterek, "Bu oranı korumak için daha da çalışmalıyız. Karaman, her yıl eğitimdeki başarı oranını artırıyor. Bu da biz eğitimcileri mutlu ediyor. Çocuklarımızı kutluyorum. Her biri hedeflediği mesleki geleceğine şimdiden bir adım daha ilerliyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Seviye Belirleme Sınavı'nda başarılı olan 20 öğrenciye Milli Eğitim Müdürü Altun tarafından çeşitli hediyeler verildi.

(MD-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title