Haberler

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Güncelleme:

Bir süredir Emre Irmak ile aşk yaşayan şarkıcı Gülben Ergen, sevgilisiyle Yalıkavak'ta görüntülendi. Gazetecileri görünce panik olan ikili, hızlı adımlarla araçlarına bindi.

Burak Törer'le ayrıldıktan sonra 42 yaşındaki besteci Emre Irmak ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Gülben Ergen, sevgilisiyle görüntülendi. Tatillerine Bodrum Yalıkavak'ta devam eden ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE PANİK OLDULAR

Habertürk'te yer alan habere göre; Akşam saatlerinde Yalıkavak'ta bulunan bir beachte eğlenen ikili çıkışta gazetecileri fark edince tekrar mekana geri döndü. Mekanda bir süre oyalan çift, daha sonra hızlı adımlarla aracına bindi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Mutluluğu yüzünden okunan 46 yaşındaki Gülben Ergen, gazetecilere gülümseyerek kolaylıklar diledi. İkili ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Sevgilisi Emre Irmak'la görüntülenen Gülben Ergen panik oldu

Kaynak: Magazin

Gülben Ergen Burak Törer Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

ASLI:

BOŞANMIŞ ÖZGÜR KADIN KİMSE KARIŞAMAZ ONUNDA HAYATI YAŞAMAYA HAKKI VAR. SEVGİLİ YAPAR SEVGİLİ DEĞİŞTİRİR CANI NASIL İSTERSE KİMSE HESAP SORAMAZ.

5
30
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

BENDE ARAP KOCAMI BOŞAYIP KENDİME HER HAFTA YENİ BİR SEVGİLİ YAPACAĞIM.

yanıt2
yanıt9
ziyaa:

Ne ayaksın lan sen dingil

yanıt3
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Aslı denen gerzek yine şaşırtmadın denyoca yorumunla,3çocuğu olan bi kadın olduğunuda unutma ben bunun sevgili değiştirdiği kadar çorap değiştirmiyorum haşlama seni

yanıt4
yanıt1
Yumoş-Minik-Ares:

bu kaçıncı, ne çabuk aşık oluyor, ve aşkları bitiyor, anlamakta zorlanıyorufm

26
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ CEMIL:

Bunlar hangi ara buluyorlar hangi ara aşk yaşıyorlar .aşk bunlar için markette bir kilo domates almak kadar basitlestirmisler...

25
0
yanıtYanıtla
RSD:

Rezil kadın

23
2
yanıtYanıtla
.................:

yinemi kaç oldu ben sayamadım maşallah hızına yetişilmyo gülbenin

19
0
yanıtYanıtla
AYDIN:

aldatan kadın

17
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hani bu umreye gitmişti.dindardı.nooldu??

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title