Haberler

Şenol Güneş Hakemlerden Yakındı!

Güncelleme:

Trabzonspor'un Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Oyuna düşündükleri ve istedikleri gibi başladıklarını belirten tecrübeli teknik adam; "Düşündüğümüz gibi oyuna başladık. İkinci golü bulsak çok daha rahat bir maç olabilirdi. Rakibin alanını daraltmakta çok başarılıydık. Adrian'ın sakatlanması dengemizi bozdu" diye konuştu. Yediklerin gollerin hem şanssız hem de haksız olduğunu vurgulayan Güneş; "Hem şanssız hem de haksız goller yediğimizi düşünüyorum. Yediğimiz iki golde de pozisyon öncesinde fauller vardı. Bu tarz hatalar hep bize denk gelmeye başladı" dedi.

Tecrübeli teknik adam konuşmasına şu şekilde devam etti: "Golden önce pozisyonda Bamba'ya hakem kart göstermişti. Daha sonra o pozisyonu almadan oyun hemen başladı. Diğer golde ise Serkan'a yapılan bir faul vardı ve bu verilmedi."

Kaynak: Sporx.com / Spor

Antalyaspor Trabzonspor Şenol Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title