Haberler

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe Derbisinde Forvette Ryan Babel'i Oynatması Bekleniyor

    Güncelleme:

    Şenol Güneş, pazartesi günü mutlak zafer parolasıyla çıkacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde 11'ini şekillendirmeye başladı. Tecrübeli hocanın forvette formsuz Larin'in yerine Ryan Babel'i görevlendirmesi bekleniyor.

    UEFA Avrupa Liginde I Grubuna önceki günkü 3-1'lik Sarpsborg galibiyetiyle 'merhaba' diyen Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe ile pazartesi günü oynanacak mücadelede moral depolamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak derbide Sarpsborg karşılaşmasından 4 farklı isimle sahaya çıkması bekleniyor. Derbide eldivenleri Loris Karius'a verecek olan Şenol Güneş'in, stoper hakkında Pepe'yle birlikte bu kez Vida'yı görevlendirip Roco'yu kulübeye çekeceği bildirildi. Bek hattında Gökhan Gönül ve Caner Erkin ikilisini değiştirmeyecek olan Güneş'in, kart cezalısı olması sebebiyle ön liberoda Gary Medel'in yerine Tolgay Arslan'a forma vereceği düşünülüyor.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe Derbisinde Forvette Ryan Babel'i Oynatması Bekleniyor

    QUARESMA GERİ DÖNÜYOR

    Libero hattında Tolgay'la birlikte Oğuzhan Özyakup'u sahaya sürecek olan deneyimli teknik adamın, sağ kanatta Gökhan Töre'nin yerine bu kez Ricardo Quaresma'yı görevlendireceği, sol bölümde ise Jeremain Lens'i sabit tutacağı belirtildi. 10 numara hattında yeni transfer Adem Ljajic'i sahaya sürecek olan Güneş, forvet hattında ise önemli bir değişiklik yapacak. Alvaro Negredo'nun Al Nasr'a transfer olmasının ardından forvet hattında görevi devralan Cyle Larin'in performansından memnun kalmayan Güneş'in, bu alanda eldeki diğer isimler; Vagner Love ve Mustafa Pektemek'in de bekleneni verememesi sebebiyle Ryan Babel'i forvete alacağı öğrenildi.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe Derbisinde Forvette Ryan Babel'i Oynatması Bekleniyor

    GOLCÜ RYAN BABEL

    Hollanda Milli Takımında son dönemde forvet hattında başarıyla forma giyen Ryan Babel, Beşiktaş'tan önceki kulübü Deportivo La Coruna'da da İspanyol kulübünün gol yükünü sırtlamıştı. Konuyla ilgili olarak önceki dönemlerde bir açıklamada bulunarak forvet hattında görev alması halinde elinden geleni yapacağını belirten Babel'in, Kadıköy'de de Beşiktaş'ın 1 numaralı golcüsü olması planlanıyor. Siyah-Beyazlı formayla bu sezon 11 maçta 6 gollük performans sergileyerek kalitesini ispat eden Babel, önceki akşam da Sarpsborg filelerini havalandırmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (7)

    dr.titanic:

    şenol hoca eğer bu feneri yenemessen artık kadıköyde hiç yenemessin fb şu anda adı var başkada hiç bir şeyi yok.yenmeyi bırak fark yapmalı fb bu sezon yenemeyen ne şampıyon olur nede ligde kalır.fb maçları bütün lig takımları için üç artı üç altı puan yazar.comolli baştayken cocu hocayken ali başkanda dut yemiş bülbül gibiyken feneri yenemessen sende hocalığı bırak şenol hocam...

    6
    2
    yanıtYanıtla
    zengincarik:

    senol haco golcün perukta takacakmi

    1
    7
    yanıtYanıtla
    kazım kartal:

    solbekde köybaşı oynarsa oradan beşiktaş korudor gibi işler ve işi bitirir.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    54:

    adam doğru diyor fb de sol bekte ismail oynarsa gökhanla quarejma otoban yaparlar orayı fb neye ugradıgını sasırır

    yanıt1
    yanıt0
    MEHMET SARI:

    SOL BEK ADRİANO OLMALI CANER SOL AÇIK OYNAMALI FB İLERİ ÇIKAMAZ SOL DİZİLİŞ ADEİANO TOLGAY CANER OLMALI

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Adiniz Soyadiniz:

    Adriyano sakat degnekle mi oynayacak

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Heyt:

    Feneri bu haldeyken yenemezsek biz Avrupa Fatih’i BJK değiliz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title