Haberler

Sektörün İki Devi Güçlerini Birleştiriyor

Güncelleme:

"Keyifli Yolculuk"un öncüsü Anadolu Ulaşım, "Seyahat Etmek Özgürlüktür" diyen Pamukkale Turizm ile güçlerini birleştiriyor.

Hizmet kalitesini daha da üst limite taşımak, yatırımlarını büyüterek seferlerini artırmak, daha stratejik yatırımlarla konuklara en iyi hizmeti sunmak amacıyla oluşturulan bu birleşim ile sektörün iki devi yolculuk özgürlüğünü keyfe dönüştürüyor.

İki farklı kültürün bir potada birleşmesiyle ortaya çıkan bu sinerji, konuklarımızın yolculuk keyfine keyif katarken, ulaşım ağındaki tüm konuklarımız da bu güç birliği ile yolculukta özgürlüğün keyfini yaşamaya hazırlanıyor.

Bu güç birlikteliği ile konuklarımız artık biletlerini Anadolu Ulaşım ve Pamukkale Turizm'in birlikte bulunduğu tüm bilet satış ofisleri, terminaller ve otogarlardan alabilecek. Aynı zamanda her iki firmanın yolcuları şehir içi servis araçlarından yararlanabilecek ve her iki firmanın hizmetlerini kullanıyor olmanın kolaylığını ve rahatlığını yaşayacak.

Güç birliği ile ilgili düzenlenen toplantıda Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halil Erdoğmuş: "Anadolu Ulaşım olarak önceliğimiz her zaman 'Koşulsuz Konuk Memnuniyeti' olmuştur. Anadolu Ulaşım genç bir firma olmasına rağmen birçok ilke imza atmış, 'Sektörde ilklerin öncüsü' unvanına layık görülmüştür. Biz yine Anadolu Ulaşım'ın bu unvanına yaraşır bir ilke imza atarak Pamukkale Turizm ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Burada bir yanılgıyı da düzeltmek isterim. Sanılanın aksine Anadolu Ulaşım Pamukkale Turizm'e satılmamış, sadece sektörün iki devi konuklarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla güçlerini birleştirmiştir. Anadolu Ulaşım yine Uşak'ın ve Uşaklının markasıdır. Verilen hiçbir hizmetten vazgeçilmemiş, sadece kültürler birleştirilmiştir. Tahin ile pekmezin birleşip ortaya daha lezzetli bir tatlının çıkması gibidir bu güç birliği. Amacımız konuklarımızın hayatına yeni değerler katmaktır. Bu birleşim ile Pamukkale Turizm konukları da yolculuk özgürlüğünü keyfe dönüştürecektir." dedi.

Güç birliğinin her iki şirket, paydaşları ve özellikle konuklar için değer yaratacak çok önemli bir gelişme olduğunun altı çizilen toplantıda, birleşim ile artık sektörün en güçlü oyuncuları arasına girildiği de dile getirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pamukkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title