Haberler

Seksiliğimi Bikini Giyince Anladım!

Yalancı Yarim Dizisiyle Şöhrete Kavuşan ve İnternet Sitesinde 39 Bin Kayıtlı Fanatiği Bulunan Merve Sevi, Yakında Ekrana Gelecek 'Hayat Güzeldir' Adlı Diziyle Hayranlarıyla Buluşacak.

YALANCI YARİM DİZİSİYLE ŞÖHRETE KAVUŞAN VE İNTERNET SİTESİNDE 39 BİN KAYITLI FANATİĞİ BULUNAN MERVE SEVİ, YAKINDA EKRANA GELECEK 'HAYAT GÜZELDİR' ADLI DİZİYLE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK. GEÇEN YAZ BODRUM'DA ÇEKİLEN BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARDAN SONRA ÖZELLİKLE ERKEK HAYRANLARININ SAYISI ARTAN SEVİ, "KOLAY BİRİ DEĞİLİM. HUYSUZ VE KISKANCIM. MESELA BİR ORTAMDA BENDEN DAHA GÜZEL BİR KADINA ASLA TAHAMMÜL EDEMEM" DİYOR...

Hayat Güzeldir dizisinde kiminle başrol oynayacaksınız?

Dizide Cem Davran'la başrolü paylaşıyoruz. Güzel bir aile komedisi. Kalabalık bir kadromuz var, yönetmen de Kartal Tibet. Ben, Cem Davran'ın büyük kızını canlandırıyorum.

Kendinizi zeki buluyor musunuz?

Bu işi yapıp da aptal olursan hiçbir önemin kalmaz.

Sizce Türkiye'nin en güzel kadını kim?

Hülya Avşar hatları ve mimikleriyle Türkiye'nin en güzel kadını. Vücudunda bir tane estetik yok. Herkes onu kıskanıyor.

Peki Hülya Avşar'ı kıskanıyor musunuz?

Onu kıskanamam çünkü annem yaşında. Ben sadece bayılırım ona. Bir kadını kıskanabilmem için benim yaşımda, benden daha çok şey başarmış olması lazım.

İnternet siteniz büyük ilgi görüyor. Kaç üyesi var?

Resmi internet sitem üye sayısı bakımından Türkiye'de birinci. www.mervesevi.net'te 39 bin fan'ım var. Hepsiyle tek tek mesajlaşıyorum. Kızların çoğunlukta olması ise ilginç bir şey. Demek ki kadınlar erkeklerden daha çok seviyor beni. Belki de kadınlar beni gördükten sonra tercih değiştirdi.

Göğsümü küçültüp dikleştireceğim

Göğüslerinizi küçülttürmeyidüşünüyor musunuz?

Bir beden küçültüp, biraz dikleştirmeyi düşünüyorum. Ama daha fazla küçülttürmek istemiyorum.

İç çamaşırı tutkunuz olduğu doğru mu?

Evet, iç çamaşırı takıntım var. Bir şey yaptığımdan değil. Ama bayılırım almaya. Özellikle külot çok severim. Aslında bunun altında da fizyolojik sorunlar yatıyor. Çünkü büyük göğüslerim var. Alt üst ayrı ayrı satan bir yerden alıyorum. Bel ve kalçam 36, göğüslerim 42 beden.

Bu fotoğrafa 'Ne sevimli' yazılmaz ki

Yazın Bodrum'da çekilen fotoğraflarla adınız 'seksi'ye çıktı. Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Ben hep böyleydim aslında. Kalçam ve göğüslerim her zaman büyüktü ama bu yeni fark edildi. 4 yıldır Bodrum'da tatil yapıyordum. Belki de bronzluğum cezbetmiştir insanları. Çünkü benim sansasyonum yok. Çekilmemi gerektirecek bir şey de yoktu. Bir muhasebeciden farkım insanların beni tanıyor olması. Bir de benim bu fotoğraflarımın altına aman da ne sevimli yazılmaz ki.

Aşkın hayatınızdaki yeri nedir?

Doğuş'la birlikteyim. İlişkimiz devam ediyor. Ama ben aşk arayan biri değilim. Yalnızken, insanın çevresinde çok kişi olur. Bunların çoğu sana karşı bir şey hisseder. Ama ben bundan hep şikayet ederim. Bana yakınlık gösterenden hoşlanmam.

Psikolojim çok değişken, kolay biri değilim

Sevgiliniz sizi hayranlarınızdan kıskanıyor mu?

Kıskanç olan benim. Psikolojim çok değişkendir. Bugün bir şeyden mutlu oluyorsam, ertesi gün paramparça olabilir. Ani, şiddetli çıkışlarım vardır. Yani kolay bir insan değilim. Ve ortada bir sorun varsa bunu hemen olumlu ya da olumsuz çözmek isterim. Ama sevgilim öyle değil. Sürekli içine atar, aradan çok uzun zaman geçtikten sonra bana söyler.

Benden güzeline tahammül edemem

Hemcinslerinizi kıskandığınız olur mu?

Ev veya iş ortamında benden daha güzel bir kadına tahammül edemem. O ortama ya ben girmem ya da o giremez. Zaten benden güzelini de göremiyorum. Benden daha güzel kadınlar da olabilir ama onların yeri benim ortamım değil. Mesela Yalancı Yarim'i çekerken, yan karakter kızlarını hep incelerdim. Ama bu Yeşilçam'da da böyleymiş. Ben de biraz Yeşilçam ruhu var. Kartal Tibet de böyle söylüyor.

Burnu Kaf Dağı'nda oyuncular var

Son dönemde içinde yer almak istediğin bir proje oldu mu?

Kendi yaptığım projelerin her zaman çok iyi olduğuna inanıyorum. İçinde ben olduğum için değil, çalıştığım ekiplere güveniyorum. Her zaman şunu söylerim. Sette herkes eşittir sadece görevleri farklıdır. Birçok yerde böyle değil. Başrol denilen insanların burnu çoğu zaman Kaf Dağı'nda. Bunlar nerede olduğunu bile bilmiyorlar. Bu iş öyle olmuyor. Çünkü o çıkışın inişi çok kötü oluyor. O yüzden her şeyi başından doğru düşünmek, ne istediğini bilmek önemlidir.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title