Haberler

Scanıa, Krone ve Meıller Batı Karadeniz'de

Doğuş Otomotiv Tarafından Türkiye Distribütörlüğü Yürütülen Ağır Ticari Araç Sektörünün Öncü Markaları Scania, Krone ve Meiller Karabük'lü Nakliyecilerle Buluşmaya Geliyor.

Doğuş Otomotiv tarafından Türkiye distribütörlüğü yürütülen ağır ticari araç sektörünün öncü markaları Scania, Krone ve Meiller Karabük'lü nakliyecilerle buluşmaya geliyor.

Doğuş Otomotiv yetkilileri ve taşımacılık sektörünün temsilcilerinin de katılacağı tanıtım gecesinde en çok satılan ithal çekici markası Scania'nın P- R serisi ve Mart ayında tanıtımı yapılan G- serisi çekicilerinin yanı sıra Krone'nin en iddialı modellerinden Cool Liner ve Profi 2 treylerleri ile Avrupa'nın en büyük damper markası Meiller'in semi treyler damperleri ilk kez sergilenecek. Doğuş Otomotiv ve Bolu Scania & Krone Yetkili Satıcı ve Servisi Çarıkçı işbirliğiyle düzenlenen araç tanıtım gece yarın akşam Yenişehir büyük kulüpte saat 18.30'da gerçekleştirilecek.

(YE-ET-Y) 05.05.2008 20:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title