Haberler

Sbs Destek Projesi Hazır

Güncelleme:

Sultanbeyli'nin Eğitim ve Kültür Yılı'nın en önemli projelerinden SBS 1001 Eğitim Destek Projesi'nin 1001 öğrencisi için geri sayım başladı.

Sultanbeyli Belediyesi, 2011 yılı sonunda Büyük Salon'da bir toplantı gerçekleştirmiş, toplantıda Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, belediye başkan yardımcı ve danışmanları ile Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ve okul müdürleri bir araya gelerek, ilçede eğitimle ilgili yapılacak projeleri değerlendirmişti.

Başkan Hüseyin Keskin, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimcilerden yeni projeler beklediklerini belirterek, 'Biz Sultanbeyli'yi eğitim ve kültür ilçesi olarak hayal ediyoruz ve yapılacak projelere destek vermeye hazırız' demişti.

Sultanbeyli Belediyesi'nin 2012 yılını Sultanbeyli için "Eğitim ve Kültür Yılı" ilan etmesinin ardından bir çokyeni proje için düğmeye basıldı. Kurumların koordineli olarak yaptıkları çalışmalarla Sultanbeyli'de yeni okullar hizmete girerken birçok eğitim projesi de hayata geçirildi. İşte bu önemli projelerden biri de ' Sbs 1001 Destek Projesi'.

Sbs öğrencilerine destek…

Sultanbeyli Kaymakamlığı, Sultanbeyli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı "Sbs 1001 Eğitim Destek Projesi" ilköğretim 8. sınıftaki başarılı öğrencilere, Seviye Belirleme Sınavı'na yönelik eğitim desteği verilmesini kapsıyor.

İlçenin eğitim kalitesini üst seviyelere çıkarmak, başarılı öğrencilere fırsatlar sunabilmek adına yapılan çalışmanın ilk ayağında, ilçedeki SBS başarı düzeyi, öğrenci sayısı, okullara göre puan ortalamaları gibi istatistikî veriler değerlendirildi, projenin bütçesi çıkarılarak atılacak somut adımlar tespit edildi.

Ardından 300'ün üzerinde puan alan öğrenciler tespit edildi ve aileleriyle görüşüldü ve 1001 öğrenci 4 ayrı dershanede ücretsiz eğitime başladı. Projenin eğitimciler ayağında ise okul müdürlerine ve öğretmenlere yönelik seminerler düzenlendi.

Sultanbeyli'de eğitimin kalitesini önemli ölçüde artırmak ve çıtayı yükseltmek adına ümit vadeden projenin 1001 öğrencisi, şimdi 9 Haziran günü düzenlenecek olan sınava hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sultanbeyli Ak Parti SBS Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title